• +18
  • Cinsel ilişkimize renk katmak istiyorum neler yapabilirim?

Kızlar yukarda da dediğim gibi cinsel iliskimiz monoton olmaya başladı renk katmak değişik şeyler yapmak istiyorum neler yapabilirim adamı baştan çıkarayım da istiyorum sjdjdvdjf neler yapabilirim yardım edin fikir verin bana monotonluktan çıkmak istiyorum artık çok kolay sıradan gelmeye başladı

milkshake
    😂😂 canım benim koca 6 aydır yurt dışında ben unuttum bunları ☺️
    Postun yukarda kalsın diye yazayım dedim 🌸

A1L2 canım teşekkür ediyorum bu gurbetligi bizde çektik seni cok iyi anliyorum ya tez zamanda kavusursunuz inşallah 🥰🥰

Çoğu Oral yap der 🤣 en güzel olanı oymuş bende cesaret edip denemedim

İşten geldiğinde masaj yapabilirsin veya dans müziği açıp elinizi eşinizin boynundan tutarak dans edin veya bilerek tartışma çıkartin eşiniz size sayarken birden dudişlerine yapişiverin zaten bir kıvılcım yeter ortalığın alev alması için sjfjfk

Meraktan Bende öyle düşündüm
          O bana saydırırken ben dudişlerine yapışıcam heee
          benim de elim armut toplamıyor evel Allah🤣🤣🤣

milkshake googleden numaralı sex pozisyonlari arat ve eşine bir sayı söylemesini iste. Söyledigi sayı hangi pozisyona denk geliyorsa onu yapın 😂 gerçekten cok eğlenceli ve zevkli 😁
          Onun haricinde ev içinde nasıl giyiniyorsun bilmiyorum ama vücut hatlarini belli edecek dar kıyafetler giyebilirsin, dekolteli giyin mesela, eşinin önünde bilerek eğil kalk, 😂 istemiyormuş gibi dur ama eşin senin o hallerini görünce kendi sana koşarak gelir zaten. 😅

rumi21 bilerek tartışma çıkartin eşiniz size sayarken birden dudişlerine yapişiverin

Buna gercekten erkekler bayılıyor😂 denendi onaylandı 😅 hatta esim başka şeye sinirliyken bile ona dokunup öptüğümde eriyip bitiyor😂

Degisik kiyafetler, seks oyuncaklari kullanın ise yarıyor 😉

Sedaa şu numaralı sex pozisyonlarını denicem genelde evde hep dekolteli ve dar giyerim eşim dayanamaz 😂

milkshake git kendine seksi gecelik iç çamaşırı falan al gel akşam güzelce al duşunu güzelce de bir koku sür gel de kocacım sana masaj yapayım başla masaja ama erotik masaj dümdüz değil yani öyle öyle devamı gelir ya da seks oyuncakları ala bilirsin fantazi gecelikler de ola bilir gün imersinde mesajlar at tahrik edici biraz oyun oynar gibi birsürü şey yapa bilirsin yani))

Biz bir hafta once balkonda seviştik harikaydi.. En ust kat ve hic kimsenin göremeyeceği sekilde balkonumuz.