delihatunum Artemis benim annemde göğüslerini toplatmak istedi çok sarkık doktor yapacaktı annem demiş buramıda yap şuramıda yap şuram kötü buram kötü doktor kovmuş 🤣🤣 demiş ben senle uğraşamam ben yapmam onları 😂
Ask_hosmus Artemis bende doğumdqn 2 sene sonra yaptırmayı düşünüyorum hatta vajinal estetik bile düşünüyorum şimdiden çünkü yaşım 24 ve vücudum aşırı deforme oldu hatta göbek gerdirmede yaptırcam banane 😂😂 çatlak tedavisi görücem bir an önce doğurayım da vücudum gençlessin😂😂
rumi21 Bende bekleyeyim burda ama suda aklımda mesela tekrar gebelik olduğunda emzirirken de yine başa dönüp sarkarmi o zaman bı anlamı kalmwz operasyonun :)
Ask_hosmus delihatunum aha annen gibi bende derim doktora 😂😂 kadın bedava bulmuş tabi orayı da yap burayı da yap dicek😂😂
veraeyl Ask_hosmus ay bende bende hespini yaptırmak istiyorum doğumdan sonra memelerim oldu inek memesi bide büyük zaten Allah’ın cezaları vajinal estetikte istiyorum ay bi o ameliyat mamasına yatsam başka biri olarak kalkarım sbhdhd 😂 süreyya hanımın muhteşem değişimi ahhshs
Ask_hosmus veraeyl silikon taktıramam cesaret edemem😂 ama dikleştirme yaptırıcam o kesin , kocama şimdiden diyom yaptırıcam diye , çok ihtiyacım var , bu dediklerine 😂
queen_cicek veraeyl bende burun meme vajina hepsini olmak istiyorum benimki diyor sen tümden değişmek istiyorsun olmaz öyle 😂😂😂
veraeyl Ask_hosmus ben küçültme ve dikleştirme istiyorum memelerime bizde borçları toparlarsak İnşallah hemen yaptırcam eşimde istiyo allahtan yaptırmamı 😁
rumi21 veraeyl ne güzel benim eşim ne gerek var kim görüyor benden başka filan der saçmalar durur daha hiç bu tarz konuları açmadım bile ona karşı sjrjf
Ask_hosmus She_angel aay evet yaa aklıma bı anda şey geldi eşim bı ünlü karı için bu hiç yaşlanmıyo demişti, bende onun yaptırdığı estetiği bende yaptırsam bende yaşlanmam😂😂
veraeyl rumi21 bu konu da eşimden yana şanslıyım ya sen beğenmiyosan mutlu olcaksan yaptır der hep o da takıntılı çünkü dış görünüşe Aslan burcu kendisi 🥲
rumi21 21 yaşındayım iki çocuk emzirdim birini hala emziriyorm bu yüzden sarktı ister istemez dik dursunlar istiyorum :((