rumeys_a1 ben zamanında dans ekibindeydim her türlü hareket var bende ama gel görki eşime yapmaya utanıyorum hiç yapmadım😂😂 sen o kdr gösterite çık ama eşine yapma babababba😂 YouTube da güzel eğitim videoları var her gün 5 dk nı ayır bi süre sonra hareket otururur sende merak etme🌸 yaparken de kendini video çek sonrasında izle eksiğini veya yanlışını bulup daha iyi kavrarsın

Kızlar bu attıklarımı izleyin özellikle en sondakini 🤌🤌🤌🤌😂😂😂 denedim ben ama alanım dar olduğu için beceremedim 😂😂 yapamadığınız hareketleri değiştirin başka bir hareketle , zaten bunları izleyince insan bi gaza geliyo😂😂

Nurtrhnx1 ya bencede evet, önemli olan vücudunun kıvrak olması, yoksa benimde çok seksi dolgun vücutlu arkadaslarim var ama odun gibiler😂 bir tane de zayıf arkadaşım var, spor merkezinde plates hocası, aşırı kıvrak😂

Nurtrhnx1 açılıyo kız bende açılıyor üstüne 2,3 kere bas öyle açılıyo

rumeys_a1 twerk yapacaz die 🍑 belimizden olacaz aman bacimmm etme eyleme onlarda dalak yok 😆 az daha zorlasalar g.tleri kafalarina değecek 🤣🤣 birak twerk dansi tulumba bile çekemiom🤣 ajajajaja

Nurtrhnx1 karı fena dans ediyo ama 😂😂 onlardaki şey bizde olsa uff diyom sana 10 çocuğa doğru gidersiniz😂😂

Nurtrhnx1 belki bı 10 yıl sonra neden olmasın 😂😂 yok çok ciddiyim biraz kendime eşime evliliğime vakit ayırmam gerek , bi kaç planımız var eşimle, ev almayı planlıyoruz belki biraz tatil, ben ehliyet alıp araba almak istiyorum, çok planımız var , önceliğim aslında ehliyet ve araba her yere eşim götüremez 4 çocuğumuz olucak en azından benim ehliyetim olursa eşim de işinden gücünden olmaz , sonra doğumdan sonra yaz sezonu açılır açılmaz villalık tatil malum 4 çocukla denize gidemem yada bir otele , ay çok hayalim var benim anlatmaya başlasam dağlar olur🥴😂😂

Ask_hosmus cocuklarınızın arasında kac yas fark var ve zor olmuyor mu ben 2.ye bile asla diyorum sizi tebrik ederim. Çok istiyorum aslında kızıma kardes vermek ama yapamam diye korkuyorum daha cok yıpranırım gibi geliyo

Askokuskom ben 2. Çocukda yıpranmadım , 3. Çok yordu beni , yani şöyle, en büyük oğlum 2 buçuk 3 yaşındaydı 2. Oğlana hamile kaldım 2 . Oğlan doğdu benim 2. Oğlan 4 aylıktı 3. Oğlana hamile kaldım aralarında 1 yaş var tam , şimdi 3. Oğlan 1 yaşında 4. Hamile kaldım 😂 anladın inşallah, bana göre bı insan 1 çocuğa bakıyorsa 2. Ye çok rahat bakar niye diye sorarsan büyük olan seni fazla yormuyor artık sürekli kardeşiyle oynuyor güzel oluyor , benim oğlum parkta kardeşi olan çocukları görürdü bizim bebeğimiz karnından çıksın bende onu sallarım diyodu , yani bı çocuğu tek bırakmak hiç kimsenin hakkı değil diye düşünüyorum Allah korusun size bişey olsa onun tek dayanağı kardeşi olucak , o da olmazsa perişan olucak , ben bu şekilde düşündüm için yaptım 2.yi