Merhaba anneler🌼.sorum başlıkta.eşime karşı içimde çok garip duygular var .aklım ve kalbim birbirinden farklı şeyler söylüyor .sizce hangisi dinlemeli insan? Hangisini dinleyen pişman olmaz?

Bazı şeylere gereğinden fazla duygusal yaklaşıyoruz Buda bize zarar verebiliyor. Her zaman mantıklı olmak daha faydalı bence. Ama bide yapacağın şey kime göre neye göre mantıklı oda var. Sonuçları sana faydalı olacak mı oda var. Var da var.

Yansngeceler Bu çok ucu açık bi konu. Bana göre aklın sesi herzaman doğru olandır çünkü kalp sesini dinlediğinde duygusallık işin içinde sevgi vs vs vs çokk şey var ama eninde sonunda akıl mantık hep doğru yolu gösterir ben genel cevap verdim. Senin eşinle sorunun ne bilemiyorum burada kafanı karıştıran ne var konu ne neye göre mantıkmı kalp mi diye sordun bilemeyiz anlatmak istesen yazardın zatende

Yansngeceler Bence akıl her zaman doğruyu, kalp ise olmasını istediğimizi söylüyor. Kalp devreye girince haliyle duygular da devreye giriyor. Ama akılda öyle değil. Hangi konu için sordunuz bilmiyorum ama o kadar arada kaldıysanız çok iyi düşünüp dengeli, doğru bir karar vermelisiniz

Yansngeceler kalbinizin istediği şeyi akıl süzgecinden geçirin sonucunu az çok tahmin edersiniz akla uygunsa yapın ama bile bile lades demeyin

blackhoney haklısın ama ben hangi yöne gideceğimi şaşırdım genelde kalbim bana zarar veriyor ama aklım da çok acımasız

Goat eşim çok ilgisiz , suratsız lanetlenmiş gibi ..sıkıldım bunaldım..aklım o ne yaprsa sen fazlasını yap diyor ,kalbim ise dayanamıyor aşk sevgi ne varsa katıyor dediğin gibi .o yüzden sordum

• Goat bunu yanıtladı.

Yansngeceler ilgi gostermeyene şahsen bende gostermemki biseylerin farkina varsin he ilk konusurum degismiyorsa dedigim gibi yapana yaparim. O beni uzerken neden simartayimki

Yansngeceler Bence ikisini de görmezden gelmemek teraziyi eşit tutmak lazım. Şimdş hep duygularımızla hareket edersek aşktan gözü kör olmaktan başka yere varmaz işin ucu. Akılcı olmak yanlışa yanlış demek ve gidişata yön vermek çare aramak iç dökmek de lazım. Fazla akılcı olursak duyguların önemi kalmaz. Velhasıl duygularla hareket edip, akla mantığa sığmayan şeylerin de önüne geçmek her iki sesi de dinlemek lazım.