Etipetito Deleted18 ben 1.60 boy 72 73 kilo arası gidip geliyorum hiç bir pozisyona engel değil hepsini deneriz ama tek sıkıntılı olan nokta ben rahat hissetmiyorum kilo yüzünden görüntümün hoş olmadığını düşünüyorum ama eşim asla sorun etmez hatta bazen zayıflasammı falan diyorum asla verme diyor ben hiç rahatsız değilim der
Deleted18 Çok kiloluyum pozisyon sıkıntısı ve etli vajinamdan ötürü penisii hissedemiyorum tamam olarak
sekizaralik Bence en büyük problem pozisyonda esneklik olayı bir de üstte olup zıplarken seninle birlikte göbeğinin de hoppidi hoppidi gidip gelmesiyle 😂 Okurken libidom düştü ama göbek gitmedi içime çekmekten nefesim kesiliyor 😂😂
zynpslymn pakize34 benim eşim de aynı asla kilo almamı istemiyor zayıflamı istiyor bende hırs yaptım bu hafta daha yeni başladım diyete
pakize34 zynpslymn o istedi diye başlamadım ,eski bekarlık halime döneyim ben başlayacam onu rencide etmeye, yanıma yakışmıyorsun demeye 🥳
kanalize Deleted18 bence kilo güzel birşey değil yani şuan hamileyim özel bölgemi göremiyorum istediğim gibi hareket edemiyorum her pozisyonu yapamıyorum bunun neresi güzel 73 kiloyum tek istediğim doğumdan sonra kilolarımı verebilmek eşlerin beğendiğini düşünmüyorum evire çevire şeyapmak varken yerinden kalkamayanı ne yapsınlar yanına yakışanı ister insan
sephoraa Deleted18 bana göre de şöyle evet etli butlu olmak vurunca ses çıkması güzel seksi ama ben mesela üzerindeyken göbeğim kat kat oluyor bide düşünün 70 kiloyum ama rahatsız oluyorum tam istediğim hareketleri yapamıyorum
Deleted18 sephoraa evet canım ama bende göbek çok memme büyük emzirdiğim için diyette zor oluyor. Diyetle de değil sporla zayıflamam lazım. Mesela kilolular bilmez ayakta kucakta olmak nedir?