• +18
  • Regl döneminizde eşiniz nasıl davranıyor?

elifberen benim adetim düzenlidir, eşimde ne zaman başlayıp ne zaman biteceğini bilir hep 😅 6-7 gün sürüyor normalde ama eşim hep 6.gün sorar bitti mi diye.

elifberen Regl olmadan önce gergin olduğum için regl olman yaklaşmış diyo her ay 😁 bitti mi bitmedi mi diye de soruyor genelde

elifberen ben haber veremem regl olduğumu bana yaklaşmasını sürece eğer yaklaşmaya çalışirsa o vakit reglsem söylerim hevesi kursağında kalır sjjff bittimindie sormaz ben bittiğinde yaklaşırim anlar zaten

elifberen olmadan bi gün önce olucam derim hemen yaparız. reglikende sürekli sorar ne zaman geçicek diye duşa girdiğimi gördüğünde bitti mi diye darlıyo beni😕

elifberen önceleri takip eder az kaldı bak ilacını hazırla al evde bulunsun derdi şimdilerde agresifleşince regl misin de böylesin der 🥲

elifberen eşim buradayken sorardi , bittiği gün de direk yapardık zaten 😂

elifberen adetten bir gün önce ve bittikten sonra iki gün geçene kadar yaklaştırmıyordum soruyorda daha bitmedi mi diye hamilelikte alıştı beklememeye, beklemiyo kan gelip kesilince hemen yanaşıyor yada ben 😶‍🌫️

elifberen ana vatan kan ağlıyo kaç kaç der genelde yalandan bile yaklaşsam evde benden kaçar kan tutar cunku onu😂

elifberen güzel davranıyor çünkü olmadan bir gün önce agresif oluyorum anliyor adetmi olucan diyor ilk gunler belime masaj yapiyor ısıtıyor agrılarım azalsin diye sürekli sarılıyor tatlı alıyor sonra bitene kadar genelde olmuyor sadece o yapar bende desteklerim sevişmeyle falan yoksa o halde yapmiyor ben iğreniyorum ve günahta yani bittimi diye soruyor tabi bitince saldiriyor bitmeyince oylece bekliyor 😂

elifberen uzun zamandır regl gprmediğim için🤣🤣🤣 ama olduöu zaman benim çok ağrım oluyor olmasa bile gelip sorar ağrın varmı ilaç getirimmi nasılsın istersen biraz masaj yapayım çorap getirir bir sürü çkolata alır falan ama sormaz bitdimi diye zaten bittiği zaman benim giydiğim iççamaşırları deöişdiöinde anlar 😂😂

elifberen basladigindan biteceği güne kadar hadi artik ne zaman bitecek daha bitmedi mi dayanamiyorum ben der devamlı böyle aksi gibi regl döneminde adam beni bunaltiyor sanki diğer zamanlar bu kadar düşkün değil seks işine

elifberen olucagım zamanı bilir ben tarihleri unuturum ama o hep bilir onceden hazırlık yapar sevdigim seyleri alır hatta biyere gidiceksem o bilir regl olucagımı hangi canta diye sorar söylerim o cantaya ped atar masaj yapar benim regl dönemim cok cok kötü geçiyor ve bitene kadarda hergün şu kadar kaldı bitmesine der bu derece yani 😂😂

elifberen üçüncü gün başlıyor çok uzamadı mı demeye 😂 canım kocam , küçük hanım nasıl der hep küçük bey görüşmek için heycanlı der

elifberen kanama bitti mi kanama der hep ha bide ayda bir olan reglime laf konuşur ne ara geldi yine bu diye 😂