Regl döneminizde eşiniz nasıl davranıyor?
elifberen Regl olmadan önce gergin olduğum için regl olman yaklaşmış diyo her ay 😁 bitti mi bitmedi mi diye de soruyor genelde
elifberen her ay soruyor
elifberen ana vatan kan ağlıyo kaç kaç der genelde yalandan bile yaklaşsam evde benden kaçar kan tutar cunku onu😂
sutluperibor 😄vatan topları için ne kanlar dökülüyor gel kaçma diye kovala sende
Meraktan bayılacagını bilmesem kovalarım ama dayanamıyo maalesef kan ve kokusuna 😂
- Düzenlendi
elifberen güzel davranıyor çünkü olmadan bir gün önce agresif oluyorum anliyor adetmi olucan diyor ilk gunler belime masaj yapiyor ısıtıyor agrılarım azalsin diye sürekli sarılıyor tatlı alıyor sonra bitene kadar genelde olmuyor sadece o yapar bende desteklerim sevişmeyle falan yoksa o halde yapmiyor ben iğreniyorum ve günahta yani bittimi diye soruyor tabi bitince saldiriyor bitmeyince oylece bekliyor 😂
sutluperibor ben bilsemde yapardım herhalde 😁
elifberen uzun zamandır regl gprmediğim için🤣🤣🤣 ama olduöu zaman benim çok ağrım oluyor olmasa bile gelip sorar ağrın varmı ilaç getirimmi nasılsın istersen biraz masaj yapayım çorap getirir bir sürü çkolata alır falan ama sormaz bitdimi diye zaten bittiği zaman benim giydiğim iççamaşırları deöişdiöinde anlar 😂😂
- Düzenlendi
elifberen basladigindan biteceği güne kadar hadi artik ne zaman bitecek daha bitmedi mi dayanamiyorum ben der devamlı böyle aksi gibi regl döneminde adam beni bunaltiyor sanki diğer zamanlar bu kadar düşkün değil seks işine
elifberen olucagım zamanı bilir ben tarihleri unuturum ama o hep bilir onceden hazırlık yapar sevdigim seyleri alır hatta biyere gidiceksem o bilir regl olucagımı hangi canta diye sorar söylerim o cantaya ped atar masaj yapar benim regl dönemim cok cok kötü geçiyor ve bitene kadarda hergün şu kadar kaldı bitmesine der bu derece yani 😂😂
elifberen üçüncü gün başlıyor çok uzamadı mı demeye 😂 canım kocam , küçük hanım nasıl der hep küçük bey görüşmek için heycanlı der