• Cinsellik
  • Kızlar eşim anal istedi bir bakar mısınız

Aglayankekk erkekler bizim gibi değil benim eşimde isterdi bende haram olduğu için yapmak istemedim yeterince günahım var bide onu ekleyemem ama erkeklerin çöpü istiyor bunu maalesef

Aglayankekk ders oluyor işte böyle seyelr. Takmayın tatilin tadını çıkarın zorla yaoacak hali yok ya. Nefis pistir. Şimdi sizde yanında olmayınca belki şeytana uyup izlemiştir. Namaz niyaz olan insanda da nefis var işte. Eve gidince detaylı konusirsum simdi bunları hiç düşünme derim

Aglayankekk evet hiç belli olmaz dediğin gibi onda da izlemiş olabilir uzaktasın işte ne diycen insan düzenli bir ilişkiye alışınca benimsiyor özlüyor yanlış bir yol ama yaptıysa da bisey deme,biz evlendikten birkaç ay sonra eşimle kısa bir süre ayrı kalmıştık bende oda şehir dışına gittik ayrı yerlere o benden önce eve gelmişti ben birkaç gün sonra geldim o sırada iç çamaşırlarımı çıkarmış tek tek öpüp koklamis yani düşün 😅😅bunlara ayrılık yaramıyor bacım

400634 POST açtın diye değil canım erkek olduğunu düşündüğümuz için öyle söyledik kapiş😉
        Bide anlatım tarzın tam bit erkek gibiydi

HurremSultan bende öyle düşünüyorum tatil bitene kadar kendime zehir etmeye değmez. Gidince yüz yüze konuşmak daha iyi olur

400634 postunuzu bilmiyorum ama her şey üslupta bitiyor aslında yanlış anlama canım 🌸

dertlimommy kesin konuştum ama güvenemedim. Galiba girecem dedi çünkü gireyim mi değil. Ya ilişki esnasında girmeye çalışırsa diye düşünüyorum şimdi. Ay ne gerek vardı bunu demeye gerçekten hepsi böyle mi 🤦‍♀️