She_angel ama öylesine olsa bu kadar ısrar eder mi çok ciddiydi çok şaşırttı beni
Kızlar eşim anal istedi bir bakar mısınız
HurremSultan zaten pişman oldum biletimi kesmiş olmasam hemen alırdım bidaha kalmayacam bu kadar
Aglayankekk anlayacaktır oda umarım
bitterdelisi24 inşallah canım 🤲🏻
Aglayankekk erkekler bizim gibi değil benim eşimde isterdi bende haram olduğu için yapmak istemedim yeterince günahım var bide onu ekleyemem ama erkeklerin çöpü istiyor bunu maalesef
Aglayankekk ders oluyor işte böyle seyelr. Takmayın tatilin tadını çıkarın zorla yaoacak hali yok ya. Nefis pistir. Şimdi sizde yanında olmayınca belki şeytana uyup izlemiştir. Namaz niyaz olan insanda da nefis var işte. Eve gidince detaylı konusirsum simdi bunları hiç düşünme derim
Aglayankekk anladım canım üzülme sende Anlamış oldun
- Düzenlendi
Aglayankekk Ben de geçenler de böyle bi post açmıştım ☺️ ağzıma sıçtılar. Neymiş efendim arkadan versem mi demişim. Sen anal yazınca kibar oldun ben avam 😁
@ESMERBOMBA_ @Etipetito hadi buyurun 🤮
Aglayankekk evet hiç belli olmaz dediğin gibi onda da izlemiş olabilir uzaktasın işte ne diycen insan düzenli bir ilişkiye alışınca benimsiyor özlüyor yanlış bir yol ama yaptıysa da bisey deme,biz evlendikten birkaç ay sonra eşimle kısa bir süre ayrı kalmıştık bende oda şehir dışına gittik ayrı yerlere o benden önce eve gelmişti ben birkaç gün sonra geldim o sırada iç çamaşırlarımı çıkarmış tek tek öpüp koklamis yani düşün 😅😅bunlara ayrılık yaramıyor bacım
Aglayankekk bilmiyorum ki ya
Aglayankekk hayır diyip net ol kardeşim belki kafası bi gitmiştir sana saygı göstermek zorunda
sadbarbie evet ya niye böyleler of
HurremSultan bende öyle düşünüyorum tatil bitene kadar kendime zehir etmeye değmez. Gidince yüz yüze konuşmak daha iyi olur
Pembepanterr aynen öyle canım sağ ol 🌸
400634 postunuzu bilmiyorum ama her şey üslupta bitiyor aslında yanlış anlama canım 🌸
zehirlisarmasik vay anasını 😂 Gerçekten öyle ya ayrı kalmaya gelemiyorlar. Bidaha bende bu kadar uzatmayacam zaten
dertlimommy kesin konuştum ama güvenemedim. Galiba girecem dedi çünkü gireyim mi değil. Ya ilişki esnasında girmeye çalışırsa diye düşünüyorum şimdi. Ay ne gerek vardı bunu demeye gerçekten hepsi böyle mi 🤦♀️
Aglayankekk her yol aynı yere çıkıyor canım❤️
Aglayankekk bilmiyorum ahireti pek ciddiye almıyorlar galiba 😅