Devekuşu olarak kayıtlı çünkü beceriksiz tembel sinir oluyorum bu huyuna koş diyorsun ben kuşum kosamam diyor uç diyorsun ben deveyim ucamam diyor hep bir bahane dışarı çıkalım yorgunum şunu bitkinim su çocuğu iki dk tut 59 saniye hanifeeee çocuk durmuyorrrrr ayyyyy kanser ediyor beni
Eşleriniz rehberiniz de ne diye kayıtlı
Deleted_12 my husband🫶 bu şekil kayıtlı
Deleted_12 ismiyle kayıtlı
Yeni evliyken birbirimizi Bitanemmm diye kaydetmiştim onunki öyle duruyor ben Kocam ❤ yaptım sonradan, kızarsam wp den engelliyorum sadece 😂 acil bişi olursa Allah korusun ulaşabilelim
Deleted_12 🌎Dünyammm🌎 kavgalıyken Hayatıma sıçan diye değiştirilir🫤
Deleted_12 KOCAMMM❤
Hayatım♥️ die kayıtlı :D
Sevgilimm❤️ diye kayıtlı
Deleted_12 düz ismi ile kayıtlı
- Düzenlendi
15.05.15 diye kayıtlı,bende onda sEvdiCEğiM
Deleted_12 kocacım ❤️ diye kayıtlı
quadera ahahhaa sinirliyiz biraz sankk
🔥🤤AŞKIM
Deleted_12 kara çocuğum 🤍
Deleted_12 uzunca bir süredir iyilikten bilmedik yâr diye kayıtlıydı onu değiştirirkende cok kararlı ve snirliydm kaldı öyle 1 seneye yakın sonra söylediklerimiz yaşadıklarımız olur düşüncesiyle enerji menerji olayları işte baktım dahada iyilikten bilmediğe dönüşüyo abo dedim değiştirdm geri Kocam yaptım
Deleted_12 Kimler uyanikk
Deleted_12 şimdilik
'‘ Kocam❤️ ’'sinirlendiğimde komple siler engellerim 😂
Hemcins ahahaha bende böyleyim sjsjsj😂
Deleted_12 kocişkom 💖 😂😂
bogurtlenliturta benim de bir kızgınlık anında koca diye kayıtlı kaldı , geçen eşim dalga geçiyor okadar birşeyler yaptım hala mı koca diye kayıtlıyım 😅 ne zaman sınıf atlayacağım ne zaman kocam olacak veya ondan sonra kocacığım olacak mı diyor