• Muhabbet
  • Eşleriniz rehberiniz de ne diye kayıtlı

Devekuşu olarak kayıtlı çünkü beceriksiz tembel sinir oluyorum bu huyuna koş diyorsun ben kuşum kosamam diyor uç diyorsun ben deveyim ucamam diyor hep bir bahane dışarı çıkalım yorgunum şunu bitkinim su çocuğu iki dk tut 59 saniye hanifeeee çocuk durmuyorrrrr ayyyyy kanser ediyor beni

Yeni evliyken birbirimizi Bitanemmm diye kaydetmiştim onunki öyle duruyor ben Kocam ❤ yaptım sonradan, kızarsam wp den engelliyorum sadece 😂 acil bişi olursa Allah korusun ulaşabilelim

15.05.15 diye kayıtlı,bende onda sEvdiCEğiM

Deleted_12 uzunca bir süredir iyilikten bilmedik yâr diye kayıtlıydı onu değiştirirkende cok kararlı ve snirliydm kaldı öyle 1 seneye yakın sonra söylediklerimiz yaşadıklarımız olur düşüncesiyle enerji menerji olayları işte baktım dahada iyilikten bilmediğe dönüşüyo abo dedim değiştirdm geri Kocam yaptım

bogurtlenliturta benim de bir kızgınlık anında koca diye kayıtlı kaldı , geçen eşim dalga geçiyor okadar birşeyler yaptım hala mı koca diye kayıtlıyım 😅 ne zaman sınıf atlayacağım ne zaman kocam olacak veya ondan sonra kocacığım olacak mı diyor