Dogruu43 İlk evlendiğimizde halamın kızı ve kocası yemeğe gelicekti, alkollü bi yemek olucaktı. Bende öğleden sonra yemekleri mezeleri yapmaya başladım. Her ocakta yemek var fırın açık mutfak çok sıcaktı, bende dedim bitane votka doldurayım soğuk soğuk güzel olur😁 tabi bu bitaneyle kalmadı farkında olmadan mutfakta işim bitene kadar bittikçe doldurdum muzik acık sarkı soyleyerek çala oynaya yapiyorum, gelecek olanlarda benim samimi olduğum kişiler diye dahada rahattım kasmadım kendimi erkenden içmeyim ayıp olmasın demedim😁 yemek yaparkende tuzuna baktım tadını anlamadım hafif tatlı geldi dedim ağzım votkalı anlaşılmadı en iyisi kafaya göre tuz atayım bakmadim bidaha. Tam yemekler bitti hazır hersey eşim geldi mutfaga hepsini tattırdım pilava ve mezelerin tümüne şeker atmışım😆 her tadımdan sonra eşim diyorki tatlı olmuş buuu benimde kafam güzel tatlı olmuş bu demesini güzel olmuş güzel yapmışsın demek istiyor gibi algılıyorum, adam bana tatlı olmasının sebebini anlatana kadar ömrü tükendi 😁sonuç
elde sadece fırında pişenler var😁 sonrada şekerli olan tüm yemekleri dışarıdan söylemiştik ama bi sure esim hep dalga gecti sen yemek yaparken sakin içme seker hastasi edersin bizi her yemekte seker diye 😆