1esra 4 buçuk aylık hamileyim haftada yada 10 günde bir oluyo, eşim cekiniyo biraz

papatya_ benim hamilelik biraz sıkıntılıydı doğru düzgün girmemiştik bile ilişkiye 🥲

1esra bizim hergün 😂😂😂 hatta bugün kendimize söz verdik Off gün yapacaktık. Ben mesaj attım aşko of yapmayalım diye bende sabahtan beri öyle düşünüyorum ama nasıl yazsam diye bilemedim demiş absbsbbsbsbsbs bi

Ben 2 çocuğa rağmen hergün olsa yaparımm ateşim tavann 🔥 ama eşime göre haftada bir yada 2 yeterli 🙄🙄

Keşke evli olsak her gün yapmak istiyorum nişanlı olunca haftada 1 bile olmuyor bazen

ebra valla helal sana bacım 😂 bi ben öyle olamadım ya🥲😂

• ebra bunu yanıtladı.

1esra yani ileriye gitmiyoruz ama evet. Çok istiyorum onu o da beni.

Mommyzz biz evlenmeye 2-3 hafta kala çok fazla isteklenmiştik ilişkiye girmedik tabiki sevişme diyelim 🙈

Mommyzz ay öyle gerçekten ben o kadar özlüyorum ki şimdi ilişkiye giricez diye sevişmeyi unutuyoruz🙈🤭

1esra ben isteksizlikten ölücem sanırım ya ilk başta aldırış etmemiştim ama ciddi ciddi gpzüme sorun olarak gprünmeye başladı atkadaş bildiöin istemiyorum ya noldu bana gidince doktura dicem ki doktor hanım doktor hanım bana noldu yaaaa

1esra şeyy aklıma geldi keşke yanımda olsa off

Sahra5 hep mi böyleydi yeni olan bişey mi aşko

Mommyzz düğüne kadar dayanırsınız inşşşş😂😂