sephoraa benim eşime de kalsa her gün ama benim ki can 🫠😂

1esra 3 günde bir oluyordu. Hamile olduğumu öğrendiğimizden beri haftada 2 falan oluyor. Ben istekliyimde eşim korkuyor galiba

Mommyzz çoğu kişiye bu tuhaf geliyor olabilir belki ama ennn güzel geçirdiğim günlerden birisi de sevgililik ve nisanlılıktı 🧡 sık sık tatile gider birlikte olmaktan cok hoslanırdık. Bana hiç de yanlıs gelmiyor çünkü hayatımda ilk kez eşimle birlikte oldum ve evlendim iyi ki de oldum. Şimdi 2 cocuk var yine aynı sekilde cok baglıyız ama ikimizde hep o günlerden konusup cok özlüyoruz bence tadını cıkarın 🥰

Sahra5 kız sen burda bişeyini anlatma sana nazar değiyor 😂

blackhoney 🤣🤣🤣 dün gece kitdsekilerin cinli şeytanlı postlarına laf etmiştim 🤣🤣🤣 kesin nazar değdi bana dün gece ondan oldu herşey haklısın o zaman tam tersini söylicem herşeyin

Sahra5 😂😂😂ya çok alemsin 😂 aynen dikkat et bundan sonra ya 😁

1esra bana kalsa ayda 1 ama eşim hergün istedigi için hafta 4 kere giriyoruz

1esra eşime kalsa hergün ama hem çocuk hemde ben istemiyorum hergün hergün biraz ozlemeliyiz birbirimizi😃😃 2 günde bir en fazla 3 gunde bir

1esra yapsam bayılmam direk ölürdğm aşkom 😂😂 esselaaaa 🤣

nrcn01 evet eşler bu süreçte biraz tedirgin oluyor ben hamileliğim boyunca hep isteksizdim doğru düzgün de ilişki olmamıştı zaten🫠

Çocuk olana kadar çok hızlıydık günde 3 kere olduğu olurdu ilk cocuktan sonra haftada 2 3 e düştü gece emzirmeleri yüzünden kızım yanıma alıştı yatak ayırdık salonda bulusmaya basladık haftada 1 on günde 1 tam benim cocuk yatagına alıstı ikinci bebem selamınaleyküm dedi şuan 3 aylık 3 ayda toplasak 6 bilemedin 7 🥺

1esra genelde her gün ama çok yorgun olduğumuz zamanlar oluyor bu aralar bebişten 2 3 günde bir 🤣

Masallah size valla bizim ayda 1 yada 2 😒

Nutellaa kesinlikle o kaçamak yapmanın verdiği haz bambaşka birlikte olma isteği hep tavanda oluyor akşam yemeğe çıkartacak beni yemekten sonra bir şey olursa yazarım.

1esra ayy bende mi sorun vsr bende çok istekli oluyorum. Tabi şu aralar canım hiçbir şey istemiyor da 😂