İlişki sıklığınız?🔥
1esra sürekli değişiyor 😁
Mommyzz çoğu kişiye bu tuhaf geliyor olabilir belki ama ennn güzel geçirdiğim günlerden birisi de sevgililik ve nisanlılıktı 🧡 sık sık tatile gider birlikte olmaktan cok hoslanırdık. Bana hiç de yanlıs gelmiyor çünkü hayatımda ilk kez eşimle birlikte oldum ve evlendim iyi ki de oldum. Şimdi 2 cocuk var yine aynı sekilde cok baglıyız ama ikimizde hep o günlerden konusup cok özlüyoruz bence tadını cıkarın 🥰
Sahra5 kız sen burda bişeyini anlatma sana nazar değiyor 😂
blackhoney 🤣🤣🤣 dün gece kitdsekilerin cinli şeytanlı postlarına laf etmiştim 🤣🤣🤣 kesin nazar değdi bana dün gece ondan oldu herşey haklısın o zaman tam tersini söylicem herşeyin
Sahra5 😂😂😂ya çok alemsin 😂 aynen dikkat et bundan sonra ya 😁
1esra eşime kalsa hergün ama hem çocuk hemde ben istemiyorum hergün hergün biraz ozlemeliyiz birbirimizi😃😃 2 günde bir en fazla 3 gunde bir
Yetoooooooyaaaaa ironi işte 😂😂
HaHasmeftune bende aynı moddayım 😂
Çocuk olana kadar çok hızlıydık günde 3 kere olduğu olurdu ilk cocuktan sonra haftada 2 3 e düştü gece emzirmeleri yüzünden kızım yanıma alıştı yatak ayırdık salonda bulusmaya basladık haftada 1 on günde 1 tam benim cocuk yatagına alıstı ikinci bebem selamınaleyküm dedi şuan 3 aylık 3 ayda toplasak 6 bilemedin 7 🥺
1esra genelde her gün ama çok yorgun olduğumuz zamanlar oluyor bu aralar bebişten 2 3 günde bir 🤣
Masallah size valla bizim ayda 1 yada 2 😒