Mommyzz biz evlenmeye 2-3 hafta kala çok fazla isteklenmiştik ilişkiye girmedik tabiki sevişme diyelim 🙈

Mommyzz ay öyle gerçekten ben o kadar özlüyorum ki şimdi ilişkiye giricez diye sevişmeyi unutuyoruz🙈🤭

1esra ben isteksizlikten ölücem sanırım ya ilk başta aldırış etmemiştim ama ciddi ciddi gpzüme sorun olarak gprünmeye başladı atkadaş bildiöin istemiyorum ya noldu bana gidince doktura dicem ki doktor hanım doktor hanım bana noldu yaaaa

1esra şeyy aklıma geldi keşke yanımda olsa off

Sahra5 hep mi böyleydi yeni olan bişey mi aşko

Mommyzz düğüne kadar dayanırsınız inşşşş😂😂

1esra yeni ya 2 hafta olu sanırım hatta böyle olmadan önce bi post açmıştım hiç cinsellik aklımdan çıkmıyor falan diye her gün olsun istiyorum diye ben hep istekliydim hep ama son iki hafta oldu sanırım tık yok

1esra ilişki olduöu zaman ben hissiz kalıuorum resmen hiç bişey hiss etmiyorum ya ben bana şoktayım

Sahra5 sen baya baya kendine nazar etmişsin skdjsjjsjs

Sahra5 doğumdan sonra banada bişey oldu acı da hissetmiyorum eskisi kadar zevkte niye böyle oldu ki🥲

1esra bilmiyorum ya gerçekten ama 10000% doktora danışcam bu konuyu tamam hamileyim ben şu an kocaman göbeğim ama istek başka bişey yani ben isteyemiyorum

Sahra5 ha hamileymişsin canım kaç haftalık bi dönem oluyor o isteksizlik

1esra okudum ya internetde o isteksizlik ilk 3 ayda oluyormuş en çok istek 27-30 hafta arası ve ben 29. Haftadayım🤣🤣🤣🤣

1esra bi günde tüm ayın acısını cıkarıyoruz o sağa ben sola devrilip uyuyoruz 😂

HurremSultan bende 3 günde bir istiyorum çocuktan dolayı canım çıkıyor ama Kocişşş sağolsun rahat vermiyor djdjsjsj