Merhaba ltfen dalga gecicek yada kucumseyecek olanlar cevap vermesin bu durumdan biraz muzdaribim eşime azdirici vermek istiyorum ama ne kullanabilirim bilmiyorum aranizda yardımcı olabilcek olan biri varmi lutfen yardim edin (hap istemiyorum)
Erkek azdırıcı
- Düzenlendi
yazgunu22 Aayy ben böyle olduğu zaman şunu düşünüyorum insan esinden almıyorsa cinsel doyumluluğunu kesin aldığı bir yer vardır diye düşünüyorum . Bunu sizin için söylemiyorum. Erkek zaten doğuştan isteklidir en azından haftada 1 sefer falan muhakkak olması gerekir, su aralar öyle cinsel isteksizlik postu açıldı ki hepde erkekler kaçıyor nedense eşlerinden 🤭 kuru yemiş yedir kuzum eşine macun falan ya da çikolata oluyormuş marketlerde satılan istek arttırıcı ceviz badem yesin mesela veee en önemlisi adama bol bol tatlı yedir. Düz duvara tırmansın 😂
Bsrkaya cevabiniz icin teşekkür ediyorum ama bu dediklerinizin hepsini her aksam yediriyorum ama haftada 1 iliski yasaniyor bana hemen etki edicek biseyler lazım onada hak veriyorum cok calisiyor eve gelince cocukla ugrasiyor bize vakit kalmıyor bende boyle bi yonteme başvurmak zorunda kaldim
yazgunu22 doğal şeyler istiyorsanız çerez tatlı pekmez tahin falan var ama bitkisel olarak istiyorsanız vardı bitane eşim getirmiş eve ama hiç ihtiyacı yok oysaki 😅arkadaşımın arabasında buldum getirdim dedi bi işin içinde bi bokluk var biliyorum da dur bakalım çıkacak ortaya)tabi ben kullanmasını istemedim koydum bi kenara nar aromalı küçük bi şişedeydi ismini unuttum sonra bakar size söylerim isterseniz
Mutsuzum evet lutfen soylermisiniz
Bsrkaya aynen bunu çoğu çift yaşıyor gün 24 saat iş,güç çocuklar çok yoruyor insanlarda dinlenmeye zaman kalmıyor bazen gerçekten
Mesir macunu duyuyorum hep aktarlardan alabilirsin ben de denemeyi düşünüyorum 😄
Dogruu43 gittim eczane black berry damlasi verdi hic bir ise yaramadı
Bsrkaya evet dogru soyluyorsunuz dun bi damla aldim hic bir ise yaramadi
ebra onlarda bi ise yaramiyor ki neler yaptiysam adami azdiramadim 🤣🤣
Mommyzz cok fazla ciplakligi sevmiyor esim yani anliycaginiz elim kolum bagli anca haftada bir kendi yöneliyor ama haftada birde bana yetmiyor ben aramizda kopukluk olsun istemiyorum
Mommyzz giyinik 😂