Bsrkaya HurremSultan Sen hemen test al yap bence şaka bir yana 3.yu kaldırabilecek psikolojin yoktur diye düşünüyorum iki bebe var zaten 😂
TombulHatun HurremSultan hürremmm korkma bence değilsin ya hem eşin yeni geldi adet bitimi spiralli ihtimal çok düşük bence inşallah değilsindir
HurremSultan TombulHatun ay aşkım Allaha şükür değilim kizz 😍😍 sevindim ama çok halsizim 🤧 birde leke geldi bugün inşallah spral yapıyordur ya dua edin Hamile olmiyim daha 10 gün var adet olmama 🥲🥲
rengarenk29 Diğer posttan bu posta geldim. Bunu yeni gördüm. Zaten iki bebegin var üçüncü gelirse zorlanirsin evet. Ama spiralde içe bosalabilir. Spiralde kayma olmadığı sürece hamilelik olmaz. Ama tabi alacak nefesi varsa yapacak bişey yok…
Hcnxjdj HurremSultan zannetmiyorum. 2 senedir bende var sprial 1 kere içe boşalma oldu kalmadım kaymadiysa sorun yok
Gokkusagim HurremSultan valla ben birine zor bakiyorum sen şu an gözümde on kaplan gucundesin zaten 😆
HurremSultan Gokkusagim kiz ne kaplanim sorma xhsjhx yaralı ceylan gibiyim bugün 😂😂 moralim bozukkkkkkkk
rengarenk29 HurremSultan yaa değil misin? Ben de en az senin kadar rahatladım inanır mısın? İki bebek olduğunu öğrenince… 😉 o zaman yansın geceler devamkeeee
HurremSultan rengarenk29 kiz Hamile olma ihtimali bile öldürdü beni😆 ben yakicam geceleri yok gece mece🤣🤣
keyfimvekahyasi HurremSultan her sene bebek mi doğurcan sen Aklıma şey geldi; maşallah sultanımızın da boş geçtiği sene yok 😂😂
HurremSultan TombulHatun gidicem aşkım yarın bi dinleneyim birde oğlum 8. Ayına girdiğinden beri uyumuyor geceleri hiç. Sabaha kadar oturuyorum e sabah sa hep koşturmaca çok yorgunum🤧 eşim yarın denize gidecekti iptal etti ben çocuklara bakim sen dinlen dedi bakalım dinlenince nasıl olucak
HurremSultan Gokkusagim yaptım kiz negatif. Ama oğlumu nasıl ogrend8gimk anlatsam bu negatifin gözünde bir değeri olmazdi🤒🤒
Gokkusagim HurremSultan anlat kız. Bu arada ben de kan testinde negatif görüp üç gün sonra evde yaptığım teste hamile olduğumu öğrenmiştim 😆