Gokkusagim HurremSultan anlat kız. Bu arada ben de kan testinde negatif görüp üç gün sonra evde yaptığım teste hamile olduğumu öğrenmiştim 😆
HurremSultan Gokkusagim bırlıkte olduktan 8 gun sonra pozıtıf gordum hddjf ay hergun evde test yaptım adet olana kadar sonra kıpkırmızı oldu kan verdım adet gunumde 400 u gecık cıktı
Gokkusagim HurremSultan 8 dün sonra olur mu hiç başka birkikteliktir o 😆 yoksa hamile kalma hızın tıp tarihine geçebilir 🤣🤣
HurremSultan Gokkusagim o ay bir kere birlikte olduk ramazan ayıydı. Herkes senin dediğini diyor ama oldu yani bacım. Çok silik çıktı hatta her 2 günde bir tekrarladım koyulasti test
Nurtrhnx1 HurremSultan onun psikolojisi berbat bişeğğ 😱🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️ İçe boşalıyosa bilemem bu spiralerede güven olmuyor be Kanki sen hangi akla izin veriyor…
HurremSultan Nurtrhnx1 kız adetim yeni bitmişti birde özlemiştik birbirimizi😂 o yeni geldiği ilk bir iki gün oldu sadece sonra oldu mü hatırlamıyorum zilli ustumden inmedi ki😂😂😂
Nurtrhnx1 HurremSultan E daha bilemem yediniz ayvayı Bi beşiği sen salarsın Bi o 😄hadi size kolay gelsin 🤷🏻♂️
HurremSultan HaHasmeftune yok ya uykusuzluktan mı yorgunluktan mı yoksa yumurtlama mı anlamadım gzlshxld dinlenemiyorum da zatem