• +18
  • Erkeklerin çabaları

Evet kızlar buradaki postlar hep erkekleri mutlu etmek üzerine. Peki eşleriniz sizin için neler yapmalı, ne tür fantaziler yapsa sizi ele geçirirdi:)
Bana seksi bir dans yapsa etkilenirdim
Erkek tangası giyse hoşuma giderdi
Gündüzleri evde olsa geceden daha fazla seks yapardım
Biraz da onlar bizim için çabalasın değil mi

karamel34 benimki evden çalışıyor gündüzleri evde :// yani dansı beceremez benim de gülesim gelir ama tangayla görmek isterdim hep biz mi giyineceğiz onlara 😅

karamel34 benim eşim gece gündüz evde gündüzleri çok seks yapmadık çocuklar malum 🤣 bana 7/24 masaj yapsın saç uçlarımdan ayak uçlarıma kadar bütün hücrelerime uffff 🔥 zaten genelde yapar ama hiç durmasın

karamel34 benimki hep çıplak gezsin xhjxuxjxx çocuk olmasa giyinsin istemem çok sexi geliyor ciplakken ama pipisi inikken değil hep dik dursun🤣🤣🤣 birde ben evde oturum hep o bana hizmet etsin mesajlar tatlılar allahhhhh

karamel34 Oral yapsin şöyle bi gözlerime bakip seni istiyorum desin yeter sha eridim bile😂😂😂😂 kocam romantik adamdir simdi kızlarımızı uyutup romantik anlar gecirme evresine gecis yapicaz inşallah kara kediler uyursa 😂😂😂

karamel34 beni ele geçirmek için ütü yapsa, bulaşık makinasını yerleştirse, birde çamaşırları katlasa ben çoktan ele geçerim 😁

karamel34 şimdi bi düşündüm de neler yapa bilir evde olunca evde her şeye yardım eder o yüzden bana hizmet etsin diyemem romantiklik yapıyo
        Ama cinsellik konusunda düşünürsek ben dokunmayı ve dokunulmayı çok seven birisiyim hep oramı buramı elleştirsin istiyorum sanırım😄😄😄 çünkü ben ona hep öyle yapıyorum

karamel34 benim eşimin beni ele geçirmek için ekstra birşey yapmasına gerek yok sanırım ya sağolsun hizmet de eder ütü bulaşık temizlik vs. bi çamaşırdan anlamıyor 😂 totosunu çok severim ama tanga mı asla tahammül edemem çok kötü 😂 he bak sadace bana masaj yaparken süreyi daha uzun tutmasını isterim

HurremSultan Kız o bendede var eşimi baksırla görmeye bayılıyorum🤭Üstünü değistirirken bazen gecer karşısına baştan aşağı süzerim heryerini😀Birde hani şu baskılı yazılı baksırlar varya misal izin almadan ellenmez,dikkat ısırabilir falan yazanlar baksırlar o baksırlardan almak istiyorum kocama giysin ben onu öyle mıncıklayım hatta becerirken bile çıkartmasın onu 😂😂Bitane önü aslan baskılı vardı kanka ona bayıliyordum her ilişkide onu giydiriyordum adama🤭🤭Hadi aslanım parcala beni diyordum ama artık o baksırı eskidi atmak zorunda kaldım😕😕