dilaraelisa Yerleşme kanaması yasayanlariniz deneyimlerinizi yazarmisinjz ? Adetime 3 gün kala açık pembe lekelenme yaşadım ve üstüne hiç gelmedi belimde çok ağrım var olacak gibide hissediyorum https://hizliresim.com/1rljsdt
Mavimilena_ dilaraelisa benim de böyle yerleşme kanamam olmuştu doktorum koyu kırmızı olursa direk gel demişti.
dilaraelisa milkcek71 teşekkürler ☺️bakalım biraz daha iyiyim şuan ağrılarım hafifledi gibi birtek bel ağrısı yaşıyorum iki gün sonra adetim eğer gelmezse lan vermeyi düşünüyorum ilk gebeligimde yerleşme kanaması yaşamadım olabilirmi acaba diye merak ettim
dilaraelisa milkcek71 yani heyecandan ziyade belirsizlik olduğu için biraz meraklıyım korunmayı bıraktık bu ay oyuzden içimden bir ses sanki hamileymisim gibi ama tabiki olmazsada üzülmem bir kızım var ☺️
dilaraelisa milkcek71 inanın dünden beridir oturduğumda bile şiddetli bel ağrısı yaşıyorum belkide ters bir hareket yaptım bilmiyorum umarim geçer bel ağrım
milkcek71 dilaraelisa ben ilk hamligimde çok heycanlanirdim her ay hamileyim sanırdım ama degildim en sonda hamile kaldım
dilaraelisa milkcek71 ay hadi bakalım umarım pozitif olur benimde ben 3 yıldır evliyim 2 yaşını bir ay geçti kizim arada çok yaş farkı olsun istemiyoruz ☺️
milkcek71 dilaraelisa çok zor olmazmi bende 3 buçuk senelik evliyim ekimde oğlum 2 yaşına girecek çok korkuyorum hamile kalırsam nasıl baş edecem diye kızın akilimi
dilaraelisa milkcek71 hareketli bir çocuk ama birdaha Ayni zahmetli şeyleri sil baştan yaşamak istemiyorum yakın yaş ilk yıllar çok yıpratıcı ama ilerisi için çok büyük rahatlık malesef adet oldum bugün sabah bakalım 😅☺️
milkcek71 dilaraelisa öylede yakın yaş iyide bana zor geliyor madi acidanda bebek bezleri aldı başını gitti mamalar desen daha beter başka dogurmayi düşünmüyorum ben 2 çocuğa yetmem
lolipopp Benımde boyleydı ertesı gun az daha koyu geldı test yaptık negatıf geldı kan verdım hamıle oldugum gozukmedı erkendı galıba sonra 3 hafta sonra gıttım muayenede gorundu