Ben düğün günü kuaförde regl oldum :)) regl günüm değildi 10 gün önce regl olmuştum aşırı moralim bozulmuştu kuaförde ki kadın çoğu gelinin başına geliyor stresten demişti 1 hafta kardeş kardeş yaşadık :)) başına gelen var mı böyle merak ediyorum düğün günü regl olan gelinlikle berbattı yaaaa
Düğün günü regl olmak
hilal3454 ben dkdkdl nikah çok ani olduğu için regl o güne denk gelmişti. Artık beyaz elbisem lekelenmesin diye kat kat giymiştim çamaşır baksır şort vs o kdr komikti ki😂😂😂
Askokuskom bitsin de eve gideyim diye 4 gözle baktım birde gelinlikle kabus gibi oldu elbise olsa gene bir nebze millet jartiyer giyer gelinliğin altına ben kat kat boxer şort giydim 😁😁😁😁
hilal3454 odff çok kötüydü ya bide kışa denk geldiği için çok hastaydım burnum fln akıyodu offf rezillik 😂
hilal3454 ben de oldum
Eşim beni almaya geldi kuaförden orada söyledim regl oldum diye adam çok oldu kışın evlendim bende eve geldik pijamalarımı pandufumu giydim cips kola film izledik 😁😁😁😁😁
Cicekliperde yanlız değilmişim demek kadının dediği doğruymuş:))
hilal3454 biz zaten o sıra aynı evde yaşıyorduk o yüzden çok sıkıntı olmadı. Nikahtan geldik polar pijamamızı giydik ve uyuduk çogzeldi kdkd
hilal3454 Bende Düğünden 1 gün önce regl olmuştum😃
HaHasmeftune çok kötü yaaa :)))
hilal3454 Eşime söylememistim düğün bitti büyük görümcem söyledi😂 normalde 5 gün sürer benim ama korkudan bitti diyemiyordm Eşim 1 hafta boyunca iyileştin mi diyip durdu 😂😂
hilal3454 regll olmaya gerek yokki :) zaten ilk gece yapanların sayısı cok az bnce😄😄
bitterdelisi24 mesele sadece sex değil ki kanama gelinlikle birlikte ağrı geçti geçecek diye düşünmek ama eşim için sex ti tabi olay 😁😁😁 hergün bitmedimi diyip durdu :))
HaHasmeftune benimki de hergün bitmedimi diyip durdu :))
hilal3454 bende tam nıkah gunu gusul aldım 🤣🤣
hilal3454 kız 1haftada olsa kurtulmussun işte 😂
HurremSultan iyi yırtmışsın :))
Deleted_12 niye kurtulayım gönül isterdi olsun ama kısmet :))
hilal3454 aynen gercekten sıkıntı bide karnın agrıyorsa tam bi felaket :)