uzunkiprikk bana ekşi geliyor bende limon cok sever yerim ama. O tadı aldıktan sonra limondan soğudum
Bir oral meselesi
uzunkiprikk ya o kadar da kötü değil be azcık tuzlu 🤣
- Düzenlendi
TombulHatun azcık 😏 şey düşündüm acaba gün içinde tuzlu su içip alıştırma mı yapsam 😂
Deleted_12 keşke ekşi olsaydı 😂
uzunkiprikk merhaba canım öncelikle sakso çekerken asla o zevk suyunu yutma. Ağzına geleni it aksın vücuduna. Ve yaparken zevk alarak yap.
Bana da hic tuzlu gelmiyor 🫢😁😁
Askokuskom kız nasıl iteyim ben ağzıma o tadı gelmesin istiyorum 🫠
uzunkiprikk ağzına gelmeden tüküreceksin bu kadar basit 😂 yapamıyorsanda zevk almaya bak o tadı hissetmezsin bile
Deleted_12 İçmem kiz iğrenç 😂
Elisam2022 bi zahmet 😂😂
uzunkiprikk bide bayıl istersen 🤣🤣 abartma kız tuzlu su içmek gibi değil ya bir damla tuzlu su al ağzında gezdir 😂
TombulHatun olur öyle yapayım o zaman 😂
Askokuskom o şeyin tadı gelecek diye strese giriyorum zevk felan kalmıyor o an 😀
uzunkiprikk kız o degil insan alışınca yapmak istiyor şimdi benimde canım yapmak istiyor o tadı arıyorum yAni zevk suyunun tadı degil sjsjsj birazdan kocamı taciz edicem 😂👅
uzunkiprikk bu postu görünce kocamı ne kadar çok özlediğimi bir kez daha anladım 😅 kız oral sevilmez mi, kocam yanımda olsa da yapsam🤣🤣 bi alışsan bağımlısı olursun cidden 🤣
Sen midem bulanacak diye düşünüyorsun galiba hep. Hiç öyle düşünme, zevk alarak yapınca o tat gelmiyor bile. Hem yutma zaten tükür,🤣
- Düzenlendi
Sedaa aaiiiyyy o anın heyecanıyla nasıl yapacağımı şaşırıyorum galiba 😂 bi dahakine tükürmeyi deneyeyim 😁
Deleted_12 bende alışırsam kocamı hiç uyutmam diye korkuyorum 😂
TombulHatun kuduruk 🤣🤣🤣🤣ahahahahah