• Muhabbet
  • Arkadaşlar eşiniz size sırtını dönüp yatarım

nazliozyolcu askim bi kere sen sarıl kendi adıma konuşayım ben eşime hiç yanasmam sarılmam o sarılır o öper ilgi alakayı heo onlardan bekleriz belki o da senden bekliyordur bende kendim için diyorum haksiz olduğum çok şeyler vat ama benim yapım biraz soğuk eşim hep der sen benden bekloyrsn bir gün de sarıl öp belki senin esinde senden bekliuodur

nazliozyolcu evlendiğiniz ilk günden beri mi böyle arkasını dönüp yatıyor, yoksa sonradan mı böyle yatmaya başladı. Eğer ilk günden beri böyleyse yatakta yer değiştirin, mesela kimisi sadece sağ tarafına yatmayı sever, kimisi sol tarafında yatmayı sever.
    Eğer sonradan arkasini dönmeye başladıysa eşinle konuş, neden arkanı dönüyorsun diye sor.
    Bizde eşimle yatağa ilk yattığımızda yüz yüze sarılıp yatarız. Sonra ben arkamı dönerim ,eşim arkadan bana sarılır, sonra eşim döner arkasını göt göte yatariz ,😂 sonra ben gece uyanırsam eşime sarılırım, ayağımı onun üstüne felan atarım, sabaha kadar kırk kere şekilden şekile giriyoruz biz. Genelde ben arkamı döner yatarım, cünkü popoyu eşime yaslamayı seviyorum🤣 bazen uyandığımda karşımda eşimin ayaklarını görüyorum, yatakta ters dönmüş 🤣 benim ayaklarımın arasında eşimin kafası felan oluyor. Benim eşim çok hareketli yatar ya 😂 ama niye arkani dönüyon diye sormadim şimdiye kadar. Kim nasıl rahatsa öyle uyusun ,🤷🏻‍♀️

prenses88 aslında bizde oyleydik cnm. ama şimdi hep sırtını dönüp yatar ama ben ona sorduğumda oda sen de sırtını dünün yatıyorsun diyor ama bende onu öyle görünce sinir oluyorum bende sırtımı dönuyorum

nazliozyolcu hellooo… benim eşimde sırtını döner telefon yattığı yönde yatağın üzerinde okey oynar ve oynarken uyuya kalır telefonu yere düşer şarzi bitmiş halde. Birde ben telefonu yerde gorurusem gece uyandığımda şarza takacakmişim görevlendirmis beni.. uyuz adam. Kaç kere dedim herşey sex değil ki yataktayken bı sarıl yaklaş bende senin boynunu öpeyim sen benim öp sonra uyuya kalalım sarılıp vs.. ama demekle olmuyo çocuğa bişey mi öğretiyoruz böle deyince daha itici geliyor bence artık demiyorum umrumda değil. Gönül ister di tabiki ama kendi kaybeder. Bende sırtımı dönüyorum bebeğimle karşılıkli yatıyorum. Yanımda anne yan beşiği var 10 aylık bir bebeğim var bide ,4 yasids oğlum oda artık bizimle yatmıyor normlde yatiyordu

Sedaa aslında ilklerde birbirimize sarılarak uyurduk uyuduktan sonra kim nasıl rahat ediyor sabama şimdi o erkenden gelir yatar ben sonradan gelirim hep hep sırtı dunuktur bana ama oncden suylemistin asko bana dunuk yatma sende dönük yatiyorsun diyor bana aslında bide eşim benim tam tersimdir ben sarılmak dokunmak isterim o dokunmak istemez değişik bir insan ben çok konuşurum gülerim faln işte suylediklerimiz hiç uyuşmaz tm tersim anlamadım gitti yani canlar

rumi21 benim esimde bebek olmadan önce teli jarza tak alışkanlık yapmış hep ben takiyordum ama. Şimdi öyle değil aman erkek kafası hepsi aynı odunlar işte aman cnm

nazliozyolcu İlk evlendiğiniz günden bu yana öyleyse yapısı öyle olabilir siz belki eşinizin yatakta tersine geliyor olabilirsiniz yer değiştirmeyi deneyin. Benim eşim maalesef temas bağımlısı olduğu için sarılıyor ama uyuduktan sonra herkes totosunu dönüyor

nazliozyolcu bana genelde soluma dönüp yatamıyorum der yatıcaksık diye kavga ederiz döner sarılır bana sonra ben rahat edemem neyse dön ben sarılayım derim ben ona dayarım öyle yatarız klasik fix her gece tartısmamız bu😂😂😂

Sedaa cam kenarında yatmayınca kendini kötü hissediyormuş camsız yapamazmış ama bensiz bilemedim😅

Valla esımı bılmemde ben asla sarılıp yatamam evlendıgımız gunden beri ben sag tarafıma doner bır bacagımı karnıma ceker en rahat o sekıl uyurum o da benden gordu artık o da donerek yatıyo bır kere sarılıp yatalım dedık yok anam ben yapamıyorum

lolipopp benim ilklerde sarılmadan yatamazdik kocacimla Ama adam sunup yatıyor şimdi bende özlüyorum çok😢

nazliozyolcu
              3 yıldır evliyiz birbirimize sarılmadan asla uyumuyoruz. Gece Kocam sürekli elimi tutar öper sever.. Mutluyuz huzurluyuz Allah kimsenin evinin huzurunu bozmasın

HaHasmeftune
                Oo senin ki de ciddi mesele valla. Kız sen niye sarılmyn eşine bak kocan da demiş sana bence sende adım atmalısın biz nasıl sevgi ilgiye muhtaçsak onlar da aynı şekilde

Biz önce birbirimize döner yatarız, sonra o beni çevirir kendine çeker sarılır,, öyle yatarız. Daha sonra herkes kendi halinde 😂

nazliozyolcu ben hiç sorun etmem işten yorgun geldiği zamanlar erkenden uyurdu ben işimi bitirince giderdim arkası dönükse ona sarılırım öyle uyurum gece yarısı o da bana sarılır, beraber uyuduğumuz da ise sarılırız birbirimize Bi zaman sonra kim nasıl rahat ediyorsa o şekilde uyku pozisyonuna geçer, ben eşime çok düşkünüm ya hiç sorun etmem böyle şeyleri kavgalı bile olsak o uyuyorsa ona sarılırım gece öperim falan iyiki de yapıyorum çünkü şuan uzun zamandır yanımda yok o kadar hasretim ki yanımda olsa da hiç sarilmasa nasılsa ben sarılıyorum o uyurken 😂😂