• Muhabbet
  • Tiktokta etkileşimde bulunmak ne demek

Ya kızlar tiktoka çok girmen takip fln etmem kimseyi sadace beğenirim bazı videoları ama sürekli bana bildirim geliyor tiktoktan etkileşimde bulunduğunuz bilmem kim yeni video paylaştı diye iyide ben kimseyle bişeyde bulunmadim neden geliyor bu bildirimler acaba bide etkileşimde bulunmak tiktokta ne demek😂

Çocuklarım mı bişey yaptı acaba onlar mı etkileşimde bulundu 😂😂

Etipetito sayfasına girip videolarını izlediyseniz öylede çıkar beğenmeye yorum yapmaya gerek yok ollaki

Etipetito haha bende geçen kocamın telefonun da bildirim gördüm daha önce etkileşimde bulunduğunuz diyor bende anlamadım ama kız ayıp şeyler paylaşıyor arkadan şöyle önden şöyle yani terbiyesiz galiba kocam beğenmiş 🫤🤣😅😅

Hemcins Yani profilde dolanıncada mı öyle oluyor ohooo ozaman ben herkesin profilini yokluyorum 😀

Etipetito evet evet ben hiç bişey beğenmiyorum yada yorum yapmıyorum keseftte beğendiğim bişey görünce profiline girip bakıyorum sonra o baktığımla ilgili etkileşimde olduğunuz kişi video paylaştı falan diye bildirim geliyor

sadbarbie iyi dayanmisisn ben mahvetmiştim onu tiktok kullanmak bize yasak hem esime hem bana lanet olsun iğrenç uygulama

HaHasmeftune evet iğrenç ama yapacak olan her türlü yapar kendine yakıştırıyorsa bende kullanıyorum ama nefret ediyorum keşke yasaklansa