Kızlar burda bir anne önermişti. Ben kendinizi nasıl tatmin ediyorsunuz diye post açmıstım. Oraya yazmıstı.
Ben bugun denedim ciddi zevk veren bişy.
Bunu yapan var mı?
Normal orgazm bikaç Sen sürüyor ya bende sanki dus baslıgı ile anlık oldu. Devam ettiremedim . Bi nokta var oraya su denk geldiğinde ucuyorsun. Ama hep de denk getiremedim. Baslıgı cıkarmadım bu arada direk suyu tuttum
Duş başlığı ile …
yagmurum esım benı tatmın edıyor fazlasıula ama her dusta yaparım çok hoşuma gıdıyor dkkddk
Askokuskom Ya beni de ediyor esasında ama mastürbasyonla sanki kendimi keşfediyorum. Bu platforma girdikten sonra daha aktif olmaya basladım , ha hosuma da cok gitti.
Senin de dusta kısa mı sürüyor orgazmın yoksa normal yaparkendi gibi bikaç Saniye mi
- Düzenlendi
ABARTTINIZ SİZDE AA
Sadece duş başlığı mi yoksa el ile müdahale ettin mi?
yagmurum Kız aşko kocana söyle bulduğun noktayla tatmin etsin seni valla saygı duyuyorum ama eşiniz varken yabancı cisimlwri oraniza buranuza sokmayin
HaHasmeftune Canım sokmuyorumki. Tazyikli suyla yapılıyor sanırım sen duymadın daha önce. Yine de üslubun cok güzeldi 🌸🌸🌸🤍
Elisam2022 Duş başlığı tazyikli su ile el değdirmedim
yagmurum aşko fiilada sapıylada yapsana yok yok o olmaz yada kütükle 😂
yagmurum demek istedifini anladım balım dış fırçası bile duydum😅 ondan diyorum sokmayn
yagmurum alınma he şaka yapıyorum 😌
Deleted_12 Ama sen yanlış anladın. Sokma yok bebeğim sokmuyorumki.
HaHasmeftune Bunu ben de yeni öğrendim tazyikli su ile yapılıyormus ilk bgn denedim
yagmurum aşko vallah ben yapmadığım icin o şeyler belarlıgımdan beri bilgim yok sjsjsj
Deleted_12 canın sağ olsn sekerm
Nimet sokmayında canım 😏