babydoll alinkuds evet ama doğumdan sonra çok canım yanmıştı korkudan uzadı süre ama aslında hiçte korkulcak bişey yokmuş
kanalize Askokuskom sezaryen dikişleri ilkte acıyor mu bende onu merak ediyorum planlı sezaryen düşünüyorum 🫣🫣
belladonna alinkuds Kırkımın çıktığı gün girmiştik. Klasik kırk muhabbetini bekledik. Birde ev o zaman boşaldı 😀
sadece08 alinkuds 52. Gundu benimde agdaya gittim sonra oldu hic agri aci bisi yasamadim normal dogumdu
Burnumageliyorduuuu Deleted_12 doktor kontrolü oldunuz mu ilişki öncesi benimde 1 ay oldu sezeryan olalı bi problem olur mu diye çekiniyorum
m0101 Kızlar neden ağrı oluyor ya ve bu ağrı ne zaman geçiyor? Sıfır zevk aldım resmen. Ağrıdan başka bir şey hissetmedim
Askokuskom kanalize ilk uyusukluk oldugu ıcın cok anlamazsınız zaten agrı kesıcı fln yapıyolar sıze ama eve gecınce baslıyor acısı
Nurtrhnx1 alinkuds 38 günüm geçti rahatlıkla yaptık sonra haftada iki üç sefer yaptık sonra normal Bi şekilde devam etii
kanalize Askokuskom yok onu biliyorum ilk ilişkide kesi yeri veya dikişler sızlıyor mu onu merak ettim sanki acırmış gibi geliyor eksik sormuşum🤭
mbgmllll Benim kanamam uzun sürmüştü 55 gün falan ara ara kanamalarım vardı herhalde 2 ay sonra falandı