Kızlar merhaba. Ara verdiğim diyetime devam ediyorum çalışıyorum ve yürüyüşe gitme vs gibi imkanım çocuktan ötürü yok. Evde Leslie ile çok güzel sonuç almıştım tabiiki bir de diyet. Şimdi termal tayt jel aldım ve Leslie yapıyorum 4 gün oldu ama leslie den aşırı sıkıldım önerebileceğiniz bol hareketli bir youtube programı var mı 😊😊
EVDE YAPABİLECEĞİM SPOR
Bi de bunu dene. Serdar ortac-poset sarkisindan sonra amel defterin kapaniyo ama pes etme sonuna kadar yapmaya calis 🤣 Leslie iyi hos ama hafif kaliyo cogu calismasi. Nabzin yukselmesi gerek. Bence kilo vermek istiyosan en iyi seçenek zumba. Duzenli yaptigim zaman sonuc almadigim hic olmadi.
prensesinannesiii growitjoh cardia dance cok eğelene Li oluyor
Chole ting 2 haftalık karın kası videosu kardiyo plank bunları yaparsan fit olursun sporu oldukça zor
prensesinannesiii YouTube da bilmiyorum ama 30 gunde kilo.vwr diye uygulama var cok ise yarıyor tavsiye ederim
jackdaniels ücretli mi canım
lnr234 Hayir canim değil istersen premium da var ama ben ucretsiz kullanıyorum
jackdaniels canım nasıl indirecek miyim programı anlatır misin vşdeo falan mi ne
prensesinannesiii ben de Chloe Ting videolarını yaparak fit bir vücudum olmuştu, ama son bir kaç aydır biraz kilo aldım. Tekrar bu videoları yapmaya başladım. Ama zumba çok eğlenceliymiş, ben de zumba yapacam bundan sonra düzenli olarak ,😂
lnr234 Google Play da 30 gunde kilo ver diye arat kadinlar icin olani var onu indir animasyonlu anlatim var zatwm kullanımı çok
basit hemen alışırsın