• Alışveriş & Moda
  • Sonbahar-kış alışverişine başladınız mııı kızlaaar ☃️ 👢🧥

Sedaa 🙈😂 sen o zaman en az 10 bin tlyi gözden çıkar kuzum😅 ay evet ya çocuklar devamlı büyüyorlar aydan aya bile çok fark ediyo valla mecbur alıcaz🐣

bebeksiguzellik ben hiç bişey almadım ya her yerde fıkı fıkı kış montu arıyorum ennnn bi kalınından ama yokkkk🙄zaten çizmem falan ayakkabıdan bol bi insanım😂😂 giymek için de sabırsızlanıyorumm

bebeksiguzellik alıyorum da alıyorum ama yaz modundan da cıkamadım heryerde bir indirim bende atıyorum sepete…cizmeler falan tamam 1 hafta önce bir yüzük ve cizme için gitmedigim yer kalmadı hic biyerde yok kalmamıs en son hollandaya gittim orda buldum 😂

bebeksiguzellik 10 aylık bebemden fırsat gelirse inşallah düşünüyorum bi kaç şey😂 trençkot bakıcam bende ama daha bebeme bakmaktan fırsat bulamadım 😂 çok zayıfladım o yüzden geçen yıl kiler baya bol olacak bana

Sahra5 sen de benim gibi kuş kadınısın o zaman 🙈🙆🏻‍♀️🤩 bayılıyorum kış kıyafetlerine ya☺️💕

Rouge helal olsunn kız hayran kaldım azmine 🤩💅🏻 havalar biraz daha soğusun o zaman daha çok seçeneğimiz olur bence kışlıklarda 😇

mavihuylu aaaa sen de benim gibi doğum kilolarını mı verdin 🙈 ben de senim gibiyim canım benim bebiş de 11 aylık 🐣🥹😍