bebeksiguzellik kiz buyuk yokkki😅😅 biri iki olcak biri 8 aylik😁💖🙏
Sonbahar-kış alışverişine başladınız mııı kızlaaar ☃️ 👢🧥
bebeksiguzellik oğluma alıcam LCW dan onun hiç yok çok hızlı büyüyorlar
Kendimde testtürlüyüm yavaş yavaş seçiyorum bakalım
TombulHatun kız çocuğu kıyafetleri kalp ben🥹🥲💖 Allah bağışlasııın kuzum 🙏🏻
bitterdelisi24 ayy ben de ne çok giyerdim eskiden yaa bi ara aşırı popülerdi neydi o öyle 😅😅
bebeksiguzellik amin canm amin cümlemizinkini evet ya bayılıyorm kızıma alışveriş yapmaya 🥰
Sedaa 🙈😂 sen o zaman en az 10 bin tlyi gözden çıkar kuzum😅 ay evet ya çocuklar devamlı büyüyorlar aydan aya bile çok fark ediyo valla mecbur alıcaz🐣
HurremSultan aaaaa maşallah canım 🥹 Allah bağışlasın🌸🌸 benim de 11 aylık oğluşum var 🤩
TombulHatun trençkot kabanın linki var cnm atar mısın
- Düzenlendi
TombulHatun o zaman gelsin anne kız kombinleri 👯♀️💖
bebeksiguzellik ben hiç bişey almadım ya her yerde fıkı fıkı kış montu arıyorum ennnn bi kalınından ama yokkkk🙄zaten çizmem falan ayakkabıdan bol bi insanım😂😂 giymek için de sabırsızlanıyorumm
bebeksiguzellik alıyorum da alıyorum ama yaz modundan da cıkamadım heryerde bir indirim bende atıyorum sepete…cizmeler falan tamam 1 hafta önce bir yüzük ve cizme için gitmedigim yer kalmadı hic biyerde yok kalmamıs en son hollandaya gittim orda buldum 😂
bebeksiguzellik 10 aylık bebemden fırsat gelirse inşallah düşünüyorum bi kaç şey😂 trençkot bakıcam bende ama daha bebeme bakmaktan fırsat bulamadım 😂 çok zayıfladım o yüzden geçen yıl kiler baya bol olacak bana
Sahra5 sen de benim gibi kuş kadınısın o zaman 🙈🙆🏻♀️🤩 bayılıyorum kış kıyafetlerine ya☺️💕
Rouge helal olsunn kız hayran kaldım azmine 🤩💅🏻 havalar biraz daha soğusun o zaman daha çok seçeneğimiz olur bence kışlıklarda 😇
mavihuylu aaaa sen de benim gibi doğum kilolarını mı verdin 🙈 ben de senim gibiyim canım benim bebiş de 11 aylık 🐣🥹😍
bebeksiguzellik işte ben kurtulamadım:) hala göruyorum bazılarının ayagında cok hosuma gidiyo :)
bebeksiguzellik ay ben eskiden yazları çok severdim şimdi soöuk havayı daha çok seviyorum kombinlemek daha kolay ve şık oluho bence son baharda ve ya kışın
bitterdelisi24 bu senin tarzını bulduğunu belli bi tarz sahibi olduğunu gösteriyor aşkoo👯♀️💖
Sahra5 ay yokk ben hep kışçıydım oldum olası🙈🥹