Hellooooo aşkolar🌸 şöyle mis gibi kokan kalıcı vücut spreyi arayışındayım. Eda Taşpınar’ın vanilyalı olan vücut spreyini çok önerdiler sizceee?? Bayağı övdüler fiyatı da uygun aslında bence
Bana yine bakım perileri geldi 🧚♀️💅🏻💖 bir vücut spreyi meselesiiii 🧴
bebeksiguzellik aşkilettalarrrr
bebeksiguzellik ses verinnnn🥲🤩
bebeksiguzellik gratisin vücut spreyleri harika ben onları kullaniyrm kalıcılıgida güzel
HaHasmeftune bee beauty mi canııım
bebeksiguzellik Eda Taspinarin neredeyse tum vucut spreylerini denedim vanilyalı olanda harika hatta en cok kullandigim cesidi bu bitmeden aliyorum. Kaliciliklari harika.Diger cesitleride bence alabildigin kadar al iclerinde alip pisman oldugum tek cesidi hindistan cevizli olanı okadar baygın bunaltan kokusu varki 🥴🤮
Copper ayy peki duş jelini de kullanıyo musun aşko 💕 çünkü vanilyalı olanın duş jeli de varmış onu kullanınca spreyin kokusu daha kalıcı oluyormuş diye duydum 🌸😍
bebeksiguzellik aa bak o da iyi evet ben sarı ve pembe çeşidi begendim mavi olan aqua olani sevemedim ilk banyoda kullandiginda ferah hos kokuyor ama sonrasinda ciltte kokusu sanki degisiyor sevemedim.
- Düzenlendi
bebeksiguzellik aslında gratisin kendi markasinin vanilyali vucut spreyide guzel ama eda taspinarinki kadar o vanilya kokusu yogun guzel degil. Yada ben vucutta vanilya kokusunu asiri sevdigim icin yogun olani seviyorum gratistekinide deneyebilirsin ama ben ikinciye almadim yine eski taspinara dondum 😁
- Düzenlendi
bebeksiguzellik ben victorias secret ve rituals kullanıyorum kalıcılık vs cok memnunum😍
bebeksiguzellik aşko ben sana mesaj attım özelden
Farmasi in vücut spreyileride çok güzel 🥰
Cicikiz gördüm canım bakıcam falına birazdan 🩷
Rouge ay vanilyalı olanı mı🥹😍
ebrarsevgi evett farmasiyi de bağlı övüyorlar😍🌸 kalıcı mı peki acaba
Copper bide eda taşpınarınki daha kalıcı diye biliyorum kuzum💘💅🏻
bebeksiguzellik kesinlikle yves rocher vanilyali olani harikaaaaa cokta kalici ozellikle de saclarda daha guzel kaliyor
Copper peki amber olan nasil
bebeksiguzellik evet daha kalıcı ve kokuları tam anlamıyla belli net yoğun bir kokusu oluyor