bebeksiguzellik Hellooooo aşkolar🌸 şöyle mis gibi kokan kalıcı vücut spreyi arayışındayım. Eda Taşpınar’ın vanilyalı olan vücut spreyini çok önerdiler sizceee?? Bayağı övdüler fiyatı da uygun aslında bence
HaHasmeftune bebeksiguzellik gratisin vücut spreyleri harika ben onları kullaniyrm kalıcılıgida güzel
Copper bebeksiguzellik Eda Taspinarin neredeyse tum vucut spreylerini denedim vanilyalı olanda harika hatta en cok kullandigim cesidi bu bitmeden aliyorum. Kaliciliklari harika.Diger cesitleride bence alabildigin kadar al iclerinde alip pisman oldugum tek cesidi hindistan cevizli olanı okadar baygın bunaltan kokusu varki 🥴🤮
bebeksiguzellik Copper ayy peki duş jelini de kullanıyo musun aşko 💕 çünkü vanilyalı olanın duş jeli de varmış onu kullanınca spreyin kokusu daha kalıcı oluyormuş diye duydum 🌸😍
Copper bebeksiguzellik aa bak o da iyi evet ben sarı ve pembe çeşidi begendim mavi olan aqua olani sevemedim ilk banyoda kullandiginda ferah hos kokuyor ama sonrasinda ciltte kokusu sanki degisiyor sevemedim.
Copper bebeksiguzellik aslında gratisin kendi markasinin vanilyali vucut spreyide guzel ama eda taspinarinki kadar o vanilya kokusu yogun guzel degil. Yada ben vucutta vanilya kokusunu asiri sevdigim icin yogun olani seviyorum gratistekinide deneyebilirsin ama ben ikinciye almadim yine eski taspinara dondum 😁
Rouge bebeksiguzellik hepsi var nerdeyse ama hepsi güzel degil acıkcası vanilyalı olanı eşim cok begeniyor ya ben pek sevmiyorum bare vanilla olanı ismi oydu galiba
ebrarsevgi bebeksiguzellik yaa bn uygulamayı tam kullanmadığım için bı turlu gelen bildirimleri bulamiyodum yeni buldum 🤭 çözdüm artık nihayet
ebrarsevgi bebeksiguzellik evet kalıcı ve çok güzel.kokular bn farmasi. Üyesiyim sürekli alışverişimi ordan yapıyorum istersen her konuda yardımcı olabilirim 🥰
prenses26 bebeksiguzellik kesinlikle yves rocher vanilyali olani harikaaaaa cokta kalici ozellikle de saclarda daha guzel kaliyor
Copper prenses26 amberde çok hoş aralıklarla değişerek alırım hep ama vanilya çok sevdiğimden onu daha çok stok yaparım🙂 birde dedigin gibi vucut harici saçı kuruttuktan sonra uzaktan şöyle bir saçada sıktığında sac hareketlendikce gercekten cok guzel kokuyor