• +18
  • Yapay penisler

HaHasmeftune neden karşısın canım. Bende kullanmıyorum ama bu kadın tatmin olmuyorsa. Yani sekste aradığını bulamiyorsa, yarım kaliyorsa bu kadına yazık değil mi. Rahatlamak onun hakkı değil mi?

etoile kesinlikle cogu kadın utancından bazı seyleri yasayamıyo bile bazı erkeklerde malum bencil .. herkes nasıl mutlu oluyorsa öyle yasasın valla

etoile Ya tabiki ama bunu eşiyle konuşsa esi tarafından tatmin olsa daha iyi olmaz mi ilişkileri için yinede onun bileceği iş

HaHasmeftune ya işte bilmiyoruz. Konuştular mi konusmadilar mi? İlişkileri hakkında bir şey bilmiyoruz. Tek tahmin ettiğim kadının yarım kalıp bu arayışa girdiği 🤗

Ben bu insanları anlamıyorum neden bukadar çok garip bişeymiş gibi konuşuyorlar yani böyle şeyler kullanılmasa çıkartılmaz zaten merak eden insanlar alıp kullanıyor bunda ayıp bişey yok linçlenecek bişey yok biraz bakış açısı değişse gayet normal sağlıklı yorumlar gelebilirdi 🙂

vanyadaglikan selam ben de yeniyim uygulama güzel:)) benim 8 yıldır uğur böcüğüm var,alırken de eşime söylemiştim merak ettiğimi,zaten arada 3 lü de yapıyoruz:)) neden uğur böcüğü,çünkü o şekilde 🙈 tavsiye ederim

vanyadaglikan eşin varken ne gerek var ki böyle şeylere
        Şahsen ben asla böyle bir şey istemem eşim de asla kabul etmez eşim de bu tarz bir şey istemez

Nurtrhnx1 benim vibratör😂 uğur böceği 🐞deseninde de ondan öyle diyorum,eşim böcüğüm ve ben işte,bazen eşim öndeyken böcüğüm arkada oluyor 🙈 daha nasıl anlatayım bilemedim 🤷🏼‍♀️🙈