Kızlar internet üzerinden güvendiğiniz bir yer var mı tereyagı satın alabileceğim? Kızım için istiyorum. Yoksa önemsemem de.
Daha önce rize sayfasından almstm ama kapatmıs sanırım göremedim

yagmurum Ben hep bim den alıyorum valla 😂 bazen de köyde kaynanam yapıp veriyor, gerçekten el yapımı daha lezzetli oluyor. İnternet üzerinden hiç almadım ben.

yagmurum kendiniz yapmayı denediniz mi? Kaliteli süt bulmanız yeterli. Kızınıza hem çok güzel yoğurtlar yaparsınız hem tereyağı

yagmurum internet deyilde istanbul ataşehirde bir toptancı var ben ordan alıyorum temiz ve güvenilir

Doganbey adı marketlerde satılıyor mu bilmiyorum babamın pastanesi var kullanıyor memnum annem hep köyden alırdı ve köyde yetiştigi için hazır almazdı ama begendi ki herşeyi begenmezz bende aldım kendi evime memnunumm…birde müslümanlıgı güzel yaşayan insanlar içinden sakıncalı birşey cıkıcagını hiç sanmam helal yanii

yagmurum annem en son fırında mayalamaya başladı. Süt el yakmayacak kadar sıcak olacak. Ortalama 5 saat sonra kontrol etmeniz gerekiyor öncesinde bakarsanız tadı değişebilir. Ocak altı fırında da çok güzel tutuyo fırın kapakları hava geçirmediğinden herhalde. Kaliteli süt dediğim sütün kıvamından bile belli oluyor yağlı yağlı üzerine bembeyaz tabaka yapıyor hatta bu tip süt iyidir güzel yağ tutar. Yoğurt mayalanınca üzerinde kalın kaymak olur. Yoğurt tutunca dolapta biraz beklet soğusun sonra sadece kaymağı ayır. Bir su bardağı kadar toplanınca robotun içine al yarım çay bardağı soğuk su dök robotta çek çok tutma ısınıp erimesin bir araya toplandığında toplayabilirsin yağını