Kızlar varsa gelmek isteyen yorum mesaj atabilir
Kartal'da buluşma düzenliyoruz
Sumeyyet üç gün önce katılmışsın. Ne buluşması düzenliyorsun ?
Cicekliperde yargıyı pat pat dağıtıyorsun be reis sjsjjs😂
Cicekliperde momdan düzenliyoruz burda da yazdım gelmek isteyen olursa diye burada yeni olabiliriz momda hayır 😅
Sumeyyet tanımadıgı insanla
kim neden bulusmak istesin deli mi insanlar:)) hadi burda konusan sureklı yorumlaşan insanlar var onları anlarımda:) pat diye kimle bluscan nasıl bluscan yerler adamı👺😄😄
Sumeyyet kiz deli misin burasi mom muu😂 millet fantazik seyler anlatiyir Sen gel birde yuzume anlat diyorsun bxlshxid jhost derler adama😂😂😂
bitterdelisi24 kız sen momdan bı haber misin yoksa 🤣🤣🤣 orda her gün post var buluşma için görüşüp resim atiyolar 🥲🤣
HurremSultan hihihihii 🤣
HurremSultan ya ben takılmıyorum ona… fantazi seyler yazan terbiyesiz edepsiz mi oluyor sanlki.. benim konustugum özelden samimi oldugum telefonla konuştuğum görüntülü hatta bi kaç kişi var… aynı şehirde olsak bulusmak da isterdim.. hatta birisi varki sırf onun ıcın izmire bile gitmek isterim. ama momdan gelip bulusma var dıyo :) o biraz sacma olmuş :) mesela tombul hatun var yakın evımız onunla birgun goruscem mutlkaa :) @TombulHatun
Sumeyyet yo burdan önce orda takılıyordum 😄😄 samimi olduklarınla buluş tabi onda sıkıntı yok :)
bitterdelisi24 kız moma girip bakın 🤣🤣 neyse madem burdan kimse olmaz sil postumu 🤣🤣
Sumeyyet du bakayım:))) momdakıler bizi
istemez biz kaka biz pis😄😄💰 biz nayn olmaz 😄😄😄😄
bitterdelisi24 terbiyesizlikle alakasi yokki askim. Burda birsuru Insan var yani iyi mi kotu mu bilemem kiiii o yuzden hayatta gitmem ama benimde sevdigim birkaf kisi var bircoguyla da yuzumuzu ifsaladik😂❤️ yani onlar haric sonsuuz kisinin gelecegi bir yere noooo Ben almiyim😂
HurremSultan işte bazılarına göre öyle ya.. cinsellik konusunca terbiyesiz edepsiz gibi bahsedıyolar. ki burda cogu bilgi amaclı soruyo. ben cinsellik postu paylaşmadım hiç ama paylasanlara sonsuz saygıı….. aynen bende istemem tanımadıgım ınsanlarla ne buluscam :))) ama kafa dengim var burda onları görmek konusmak bi kahve ıcmek isterdim
bitterdelisi24 ya hatta ben dün yine senin evinin yakınındaki parktaydım burnunun dibine geliyorum 😂😂
bitterdelisi24 aynen oyle balim