• +18
  • Kilolu erkeklerin penisi küçülüyormu?

disilenerci sanırım o bölgede kilo alınca beden kısmında alınca uzunluğu kayboluyor düye düşünüyorum benim eşimdekkii durumda aynısı

disilenerci bence öyle bisey olabilir çünkü küçük bebeklerde de tombik olduklari icin gömük pipi durumu oluyordu bu benim düşüncem tabi bilimsel yönünü bilemem aman çok saçma olmuş ya nedense Bi tekrar okuyunca😅bebekle koca adamlar kıstası(öz elestirimi de yaptığıma göre rahat rahat posttan çıkabilirim)

Deleted18 ama şimdi erkeklerde ereksiyon durumu var ya küçülme olur mu olmaz mı kilo bunu etkiler mi onu bagdaştıramadım,yoksa evet bebisler gibi onlarda erekte olmadığı zaman ice gidebilir😶‍🌫️

Cicilibicili ben sadece meselenin kilodan olduğunu kıl çıkan bölgenin kilo almasından ötürü penis boyundan yediiğinii düşünüyorum

disilenerci
        Bir erkeğin penisi, kilo alımı ile daha küçük görünse de aslında küçülmemiştir. Daha küçük görünmesinin nedeni ise penisin karın duvarına yapışık olması ve göbek genişlediğinde penisi içe doğru çekmesidir.

Erekte olduğunda eski görünümü geliyor.

Hic bir fikrim yok. Benimki hep zayıftı 🤭

disilenerci Aklıma eşimle yaptığımız bir şaka geldi 😂eşimin boyu 1.70 kilosu 62 Eşim kilo almayı çok ister bende diyorum kilo alsan göbeğin çıkacak cükün içeri gidicek kısalıcak arkadan popon kira parası çekmeye giden dayılar gibi olucak derim😂😂
          Yani çok kilo alınca uzunluk halini kısaya bırakacaktır tabi😂

disilenerci evet küçülüyor tecrübe ile sabit ben eşimle ilk tanistigimizda nisanliyken görme şansım oldu 1 kez😁 o zaman küçüktü sonra tüp mide ameliyatı oldu çok zayıfladı ve resmen penisi daha uzun ve kalın oldu önceki haline göre 😁