Nerdesiniz kızzzz

Medusa nasılsın canım hoşgeldin bu arada eşinle problemleriniz vardı çözebildiniz mi

Medusa hoşgeldin Canım nasılsın 🥰 evet bende baktım da postuna hatırladım Eşinle olan sorununu naptınız onu halledebildiniz mi umarım herşey yoluna girmiştir tabi🤲

She_angel

Enerciii Hoşbuldum kızlarr. İyiyim siz nasılsınız bakiim👀
      Valla çözmek denebilir mi bilmiyorum. O arkadaşını hayatından çıkarttırdım. Baya bir oturduk konuştuk, ona olan güvenimin eskisi gibi olmadığını söyledim, düzelticem vs dedi. Ben de zamana bıraktım. Ama eskisi gibi de değil her şey maalesef.

Medusa bazı şeyler elbette zamana bırakılmalı eger karşıdaki bişeyleri degiştirmek için çabalıyorsa onun çabasını görünce sende harekete geçersin ozaman ilişkiniz belki daha da güçlenir 🌸

Enerciii İnşallah düzelir ne diyeyim, düzelmezse herkes kendi yoluna bakar. Teşekkür ederimm🫶

Medusa cqnim hoşgeldin. İlişkiniz içinde en doğrusu en sağlıklısı ve en hayırlısı olur ins 🤗

etoile Hoşbuldumm🌸 İnşallah canım sağol🫶 Sen nasılsın

Medusa idare eder yinede şükürler olsun Allah bu gunlerimizi aratmasin🥰

Medusa zaman herşeyin ilacı balım kafanı yorma herşey olacağına varır

Medusa hosgeldin fıstık uğraşıp duruyoruz bahar vakti temizlik var,çocuk hasta ben yorgun…İnşallah sende iyi olursun 🩷🩷