• Muhabbet
  • Makyaj yapma konusu hakkında azıcık sohbet edelim 😅

TombulHatun ay kırmızı bir gecelik eyeliner ve kırmızı ruj 🫦🫦🫦 vazgeçilmezimiz ben her erkek sever sanıyordum

kanalize benim eşimde evde makyaj hiç sevmez. Ruj sürdüğüm günler öpmez 🤣 bazen bende bilerek kırmızı ruj sürüyorum, adam hiç yakışmamış olmamış sil şunu hemen diyor 🤷🏻‍♀️ bende özel gün ve düğünler harici hiç makyaj yapmam.

Sedaa bana tuhaf geldi makyaj bakım demek erkek bakımlı kadın sever ama tabi herkes farklı🫣🙃 evde bile soft tonlarda ruj süren ben 🤭

kanalize bakım deyince aklınıza hemen makyaj gelmesin canım. Benim eşimde bakımlı olmamı sever, hatta kendi bile özbakımına cok dikkat eder. Ben de gayet bakımlıyım, sadece makyaj konusunda biraz sevmez. Biraz kıskanç 😅 Özel günlerde felan makyaj yaptığımda çok güzel olmuşsun der ama fazla abartı makyaj yapmamı istemez. Sadece fondoten, rimel, eyeliner ve soft tonlarda ruj sürerim. Buna bile abartı der yani. 😅 elinden gelse düğünlere bile makyajsız götürecek beni ama ben inatımdır, giyinir süslenir çıkarım, bir şey diyemez. 😁 çeyizime bana far paleti seti almıştı eşim, 6 sene olacak hala yeni alınmış gibi tertemiz,😂 sadece 2-3 defa kullandim o kadar 😅

Sedaa makyaj tek başına bakım demek demedim zaten yukarıda yazdıklarımda aynı sizinkiler kadar günlük dışarı çıkarken okadarını yapıyorum farlı makyaj sadece düğünlerde özel günlerde yazdığım gibi, şahsen benim eşim bana kıskanıyorum makyaj yapamazsın diyemez yani bana erkekler eşlerinde neyi kısıtlıyorsa dışarıda o ilgilerini çekiyor tabiki genellemiyorum ama benim hoşuma gitmiyor makyajın neresini kıskanıyor kısıtlamak yani o kadarı da siz ona parfüm sıkma saçını yapma kıskanıyorum diyormusunuz dışarı çıkarken🤷🏻‍♀️bizde kendi de özenlidir bakımlıdır güzel giyinir bende aynı şekilde ama evlenmeden önce de böyleydim

kanalize eğer ben makyaj konusunda inatlaşırsam eşim de başka konuda benimle inatlaşır ve sevmediğim bir şeyi yaparsa o evde tartışma çıkar sürekli. Nasıl olsa sen beni dinlemiyorsun, bende seni dinlemem tarzında. 🤷🏻‍♀️ tabi ki eşimde benim bir dediğimi iki etmez. Bir şeyi yapma dersem yapmaz. Bu eşlerin birbirine olan saygısını gösterir bana göre. Sen eşinin gönlünü yapacaksın ki o da senin gönlünü yapsın.

kanalize valla sevmiyor ben eşimle ilk yüz yüze görüşmemize bile sıfır makyaj gitmiştim 😂

TombulHatun evet ya gerçekten 😅 ya aslında konu makyaj sevmemesi değil, kıskanıyor adam beni makyaj yaptığımda🤣 bende zaten öyle her gün her gün makyaj yapan bir insan değilim, cildim tertemiz kusursuz, bir güneş kremi sürer çıkarım, parlak olur cildim. Birde şeffaf nemlendirici rujumu sürerim o kadar.
                5 vakit namaz kılan bir insanım, her dk makyajlı gezemem malesef 🤷🏻‍♀️😊

Sedaa ay benim ki kıskanmaktan değil adam makyaj sevmiyor düğünlerde kirpik takarım mutlaka 40 laf söyler gerek var mı diye başımda dikiliyor çok sürdün diye kaynanamda tam tersi biraz daha belirgin olsun makyajın der düğünlerde benim makyajm seninkinden mnde olmasın ona göre yap der eşimde annesine kızar 😂😂 benim 12 senelik müşterilerim daha beni makyajlı görmemiştir 😁 ben bekarkende yapmazdm çok sevmezdim yani eşim yüzümde fondöten filan olsa asla öpmez ya dudağımda çıkmayan ruj olursa zorla öpüyorm neden boyayı öpüyorm orjinali vsrken diyor 😂

Sedaa şahsen bana ağır makyaj yakışmıyor. Sade bir şekilde makyaj yapınca aşırı güzel duruyor ama. Ağır makyajı ben kimseye yakistirmiyorum ya kalıp gibi duruyor yüzde. Kırmızı ruj mesela herkese yakışmıyor cidden bana da olmuyor mesela😂 ama nud tonlarda sürünce çok güzel duruyor. Ben evde de dışarda da makyaj yapıyorum 😁 ama bence bakım sadece makyaj değil ya makyaj bakımın süsü sadece saça dokulen sim gibi 🌺🌈

Mom88 😁biri makyaşmı dedi
                      Şimdi günlük bir makyaj yapıcaksan bb krem kullanıyorum ben süngerini ıslat da kullan bazıları ilk göz makyajı yapsa da brn hrp yüzden başlarım
                      Pudra allık bornzır falan yüz hatlarımı pne çıkarırm sonra göz makyajı far eyeliner maskara makyaşıma uygun göz içine bazen kalem de sürerim ama sen yüzüne uyhun makyaj yap
                      Sonra kaşlarımı biraz doldurur ve kaş jeliyke sabitlerim
                      Ayy kapatıcı unutum yukarda
                      😂😂
                      Sinra dudak kalemi rujuma uygun ve hafif de bir ruj

Sedaa kesinlikle aynen ama karışılması hoş gelmiyor bana ama tabiki her evliliğin gidişatı farklı kendi ilişkinizi en iyi siz bilirsiniz

TombulHatun valla ne bileyim erkekler genelde seviyor gibi geliyordu bana tabi herkes aynı değil olsun ne diyelim herkesin hayatına kimse karışamaz😁 ama hafif makyaj eyeliner ruj hergün duş almak saçı hafif düzleştirmek. candır ya 🤭🤭

Çok fondöten kullanımı cilde zarar veriyor her gün kullanmayın hanımlar erken yaşlılık hissi veriyor cilde. Ben kullanıyorum bıraktım ve bırakınca cildim daha güzelleşti fark ediliyor günlük olaraktan sürme ve maskara ruj sürerim öle biryeri gidecek olursam düğüne giderken biraz abartırm sadece far vs gibi… 🤗💕

kanalize Her gün duş saç düzleştirme yada köpükle şekillendirme cilt bakımı saç bakımı vs bunları sürekli yapıyorum zaten , eşim de kendi bakımına özen gösteriri bir tırnak keser 1 saat törpüsü vs, bakımlar eksiksiz sadece makyaj yok bizde eyelineri bile düğünden düğüne kullanırım beni burada gören arkadaşlarım var ve hepsi makyajsız foto görmüştür, ahım şahım bir güzelliğim yok yüzüm de vay denecek pürüzsüzlükte değil ama ne bilim ya ben makyaj sevmiyorum herhalde yada üşeniyorum 😂😂😂

Mom88 cildi nemlendir baz sür fondöten göz makyajı allık bronzer ben hep balm yada lip gloss kullanırım ruj sevmem ağır geliyor bana düğünlerde bile sürmem yakıştırmam ve eyeliner sürmem asla
                          Birde makyajı sık sık asla yapmam dışarı çıkacağım zaman hafif allık ve maskara lip gloss bu kadar

TombulHatun ben de bekarken bir rimel bir ruj sürerdim sadece. Hala da öyleyim, rimel ve ruj harici pek bir şey sürmem. Arada bir göz kalemi çekerim. Bak eşim siyah göz kalemimi sever mesela, ama koyu tonlu rujlara ve eyelinere karşı bir şeyi var. Sadece rimel sürsem bile sesini çıkarmaz ama ruj sürünce çok dikkat cekiyor sil biraz der 😂 son zamanlarda sadece göz altıma kapatıcı sürüp çıkıyorum. Fondoten felan sürmüyorum, eşim anlamıyor bile kapatıcı sürdüğümü 😂😂