HurremSultan Musmutluyum ay bilmiyorum ya arada bende de ağrı oluyor acaba o yüzden mi🫨 ben spirale bagliyordum ağrıyı demekki muayene olmam lazım off bıktım doktora gitmekten😂😂
Musmutluyum HurremSultan o yüzdendir çünkü ben spiral takmadım üste ilişkiye giremiyorum bu yüzden batıyor
Nurtrhnx1 HurremSultan Aa o galiba her kadında var bendede var ablamdada var… Ben Dr. Gitmedim ablam gitti Dr siz doğum yapmış insanlarsınız kız vajınanız ger gelmez vs demişş🤧😁
HurremSultan Nurtrhnx1 ahahahaha valla demekki normla ama. Benimki içeride şuan kız çocuk doğurmayan kimse yokmuş baksın içer de varmı öyle birsey 😂😂😂
Sinemsinem hasbiyeeee Allah yardımcın olsun kolaylıklar versin inşallah ben de devletten randevu aldim bakalım ne diyecek kaslarım falan sağlam çalışıyor gibi belki genişlik yok der
smsmarbs hasbiyeeee Ne yaptınız çok merak ediyorum yaptırdınız mı ağrı sızı var mı nasıl lütfen herşeyi detaylı anlatır mısın 🙈
smsmarbs hasbiyeeee Ne yaptınız yaptırdınız mı nasıl ağrı sızı var mı lütfen herşeyi detaylı anlatır mısın birde fiyat ve doktor biligisii 🙈
hasbiyeeee smsmarbs merhaba daha girmedim kalbim ağzımda 😭😭 4 te giticem operasyona ama herşeyi post açıp anlatıcam 🫠🫠