• Öneri
  • 2.Yıldönümü için önerilerinizi bekliyorum

Selam kızlar. Uzun süredir yazışmaları okuyorum ama kaydolup hiç yazmıyordum. Artık dedim ben de katılayım aranıza kabul ederseniz☺️. 31 ekim 2.yıldönümümüz eşimle. Geçen sene özenli davranmadık ikimizde. Ben hamileydim, eşime kaç gün önceden ne yapacağız diye soruyordum, bakarız filan diyordu. O gün de hiç bir şey yapmayacaktı, benim ısrarımla 2 ay önce aşerdiğim künefeyi yemeye gitmiştik🙄. Bazen böyle öküzlükleri oluyor. Neyse şimdi sizce ne yapa bilirim? Özel bir hediye fikriniz, ya da masa kursam, ya da film gecesi? Güzel fikirlerinizi bekliyorum. Aklımda bir şey yok.

azerikizi ilk evlilik yıldönümümüzde bende hamileydim ve kendi elimle güzel renkli yazılı pasta yapmıştım. Sonrasında çok yorulduğum içim uyumustum kdkdkd bu sene de 2. Yıldonumumuz olcak bizimde. Kızı uyutup fılm ızlerız en fazla😂

azerikizi bir her yıldönümüzde dışarıda yiyoruz. Ben evde sadece pasta yapıyorum, gece cocuklar uyuduktan sonra da meyve tabağı hazırlayıp eşimle film izliyoruz. Sonrası malum zaten 😸
    Yazdıklarından anladığım kadarıyla eşinde öküz biriymiş 😀 insan hamile karısının bir dediğini iki etmemeli. Aşerdiğin şeyi iki ay sonra yemene üzüldüm. Eğer evde yiyecekseniz güzel bir masa hazırla, mumlu çiçekli felan. Yapabilirsen pasta felan yap, yemekten sonra kesip yersiniz ,tabi bol bol da fotoğraf çekilin😂 daha sonra meyve tabağı, çerezler, içecekler felan hazırla salonda sehpaya, ışıkları kapatıp film izleyin. Romantik sözler söyleyin birbirinize, hediye olarakta neyi eksikse onu al bence. Ya da parfüm, gömlek, ayakkabı felan da olabilir.
    Bu arada ben de ilk yıldönümümüzde hamileydim. Hatta 2.yıl dönümümüz de yine hamileydim ,🤣 3,4,5i es geçtik. Şuan kasım da 6.yılımızı kutlayacaz inşallah 😁☺️

azerikizi canım seninle ben resmen aynıyız ve bizim de gelecek hafta yıldönümümüz 😂 Geçen sene hiçbir şey almamıştı ben de almamıştım. Bu sene 2. Senemiz ve bana baget yüzük almış 💕 ben de akıllı saat aldım. Evde kutlıycaz bebeğimi kayınvalideme bırakıcaz evde akşam yemeği film gecesi yapıcaz 10-11 gbi bebeğimizi alcaz kayınvalidemden. Ben beyaz gelinliğe benzeyen mini bir elbise aldım güzel bir yemek yapcam öyle