mihriii elifdedimbededim eşimizle ters ilişki dışında hiç bişey haram ve kötü değil bunu din adamlarıda söyler hep ve bizde çok yapıyoruz
elifdedimbededim mihriii bilmiyorum ben kuran okuyup namaz kıldıgım için şahsen vicdan yapıyorum. Günah boyutunu bilmiyorum araştırmadım
pyrzars @yade valla bende yapıyorum oda bana yapıyor 🙈 yani ben seviyorum ona yapmayı oda zaten hemen 69 istiyor 🙈🤣 dinen kısmını bilmiyorum ama içinizden yapmak geliyorsa yapın bence. Bir sır daha vereyim sevgiliyken yaptım kocama ve spermlerin bi kısmını yuttum 2 hafta sonra evlilik teklifi etti evlendik 😂😁 yani işe yarıyor her istediğini yapar 😁😁
knb22mm yade ben buraya girmeden önce bu denli yapıldığını bilmiyordum, hep eşim beni kullanıyor diye düşünüyordum sonrasında yazıları okudukça anladım ki 90% oral yapıyor artık hiç takılmıyorum canım isterse ben gider yaparım o söylemeden
zehirlisarmasik yade valla canım istedikçe yapıyorum off çok iyi hele oda bana uyuduğum yerde gelip yaparsa acayip hoşuma gidiyor yap kız alışırsın tadını al bi kere müptelası olursun bak o kadar dimmm😀😉🙊🤫