Cicekliperde hep yapuyorum birtürlü kurtulamadım doğumdan sonra dikişlerimde enfeksiyondan iltihaplandı hep valla bitmiyor bu enfeksiyon kökten bitiren varmı acaba

Cicekliperde aksine doktorlar günlük pedin kullanılmaması gerektiğini söylüyorlar daha fazla akıntı ve enfeksiyon riskinden kaynaklı. Niola yagini kullanmadım ama kadın doğum uzmanları bu yağı öneriyorlar. Enfeksiyon ve mantar olmasını engelleyormuş aynı zamanda daha ferah hissediyormuşuz. Günlük iç çamaşırı değiştirmek lazım tabi ve pamuklu kullanmak.

gshande ben sadece iç camasırı değiştiriyorum ve pamuklu kullanıyorum böyle bir sorunum yok. Günlük ped kullanmadım ama akıntı çok olanlar kullanıyordu ondan söyledim.

meyraaaa doğumdan sonra çok akıntım olduğu için ben kullandım. Yani öyle pek de faydasını gördüm denemez. Kokusu nane gibi o yüzden akıntı kokusunu bastırıyor ama bende çok da bir fark olmadı enfeksiyondan falan. Bende bıraktım doğrusu. Bence akıntısı az olanlar için işe yarar. Şahsen doğum yapalı 5 ay oldu hala yoğun akıntım var ve işe yaramadı bende

Cicekliperde biliyorum herkes gibi ben de akintim var diye çok kullanıyordum meğer çok fazla olmasina sebep olan zaten kendisiymis öğrenince bıraktım azaldı 🙂

meyraaaa doktor tavsiyesiyle 2 yıldır kullanıyorum gerçekten işe yarıyor 👍 enfeksiyon, koku, kaşıntı vs. hepsine iyi geliyor. Nioli candır 🤌