Kızlar merhaba beslenme seti Allan var mı hangi markayı tercih etmeliyim yani tabak kaşık Önlük gibi setler oluyor ya onun için soruyorum ek gıdaya geçiyoruz

zmran bana gorumcem oioi setini aldi dis kasiyici,saklama kabi,tabak,kasik,bardak acikcasi cokta sart degil bence

zmran 2 çocuk büyüttüm hiç almadım. 😂 normal çatal kaşık neye yetmiyor ya? Sadece silikon kaşıklar vardı ilk 6 aylıkken falan onunla başladım. Sonra weenij çatal kaşık setini aldım. Sonra da normal kaşık çatala gectik zaten.

zmran hiç öyle şeylere girmedim e bebekten 2 bölmeli tabak 2 3 tane kase birde silikon kaşıklardan almıştım birde bardak aldım , bunları hani başta cam kullanamaz atar kırar diye aldm. Hevesin varsa takımlardan alabilirsin bence gerek yok. Ama ek gıda sürecinde kesinlikle al diyeceğim tek şey meyve emziği olur çok rahat içine meyve koy haşlanmış sebze koy ver eline yesin boğazına kaçma derdi olmadan

zmran Bu konuda takıntılısanız oioi markasını kullanabilirsiniz. Yoksa gidip beğendiğiniz bir tabak çatal alıp kullanabilirsiniz. Ben çatal kaşığını ikeadan almıştım bi torba djdnndn kahvaltı tabağı aldım bir de. Onun dışında evdeki tabakları kullandım yemek yedirirken

sadece08 ya öyle mi diyorsunuz bir arkadaşımda öyle dedi de yinede bir sorayım dedim size ya biz de daha yeni başlıyoruz ek gıdaya

Women ben de şu an sadece iki tane kaşık aldım onu kullanıyorum ama daha tadımlardayız ileride lazım olur mu diye düşündüm

TombulHatun ben de o zaman öyle yapayım ya çok para çünkü iyi bir marka istersen gerek var mı diye düşündüm bir fikir alayım dedim o emzikten alacağım zaten çok dişleri kaşınmaya başladı çok huzursuzlanıyor

Medusa İkeaya bakmadım bir de oraya bakayım teşekkür ederim😊

zmran yani bana gereksiz geldi alt tarafı yemek yiyor için şuan zaten tabağını da kendi seçiyor asla yemiyor o aldıklarımla ama koca kız oldu şimdi 2,5 yaşında 😂

zmran ben de hiç almadım öyle şeyler. Sadece ek gıdaya geçiş döneminde silikon kaşık ve silikon önlük almıştım. İkisini de bim den almıştım 😂 8-9 aylık olduklarında normal kaşık çatalla yediriyordum. Daha sonra yine bim den bölmeli tabak aldım ve plastik bardak aldım. Çünkü 1 yaşına girdiklerinde kendileri yiyordu artık, kırmasınlar atmasınlar diye plastik kullandim bir süre.

Sedaa anladım çok teşekkür ederim. Anladıgım kadarıyla cokta gerekli değilmiş bir iki parça bile almam yeterli olacak galiba

zmran Cok fazla sey almaniza gerek yok, ben ogluma almadim oyle cataldir kasiktir falan. Sadece ikeadan bi tabak bi kase aldim o kadar

zmran Yok ya boş şeyler. Çok istiyorsanız hani böyle bölmeli tabaklar var. Çok pahalı da değil.onlardan alırsınız. ☺️

zmran oioi aldım kaşık tabak tabakta koku sıkıntısı oldu gerek yok bence almaya bir zaman sonra normal şeyleri kullanıyorsun

zmran cnm yeni yeni basliyosun herseyin en iyisi olsun istiyosun haklisin ama o tarz seyler slikon fln koku yapiyo bi zmn sonra cocuk icinde yemek yemek istemiyo ben iki gun once oldim bi oere icinde yemek verdim bana kokuyi gibi geliyo ve bi cok kadinin pisman oldugunu duydum hele ki buyuk markalar cocuk eline tabagi kasigi alip yemiycek suan ben yemegini hazirlayip porselen tabaga koyuyorum normal kasik azinda kizariklik yaptigi icin ebebkten kasik aldim sadece kucuk boy onla veriyorum onlar hep para tuzagi bence ❤️

Women aynen mika sanirim mazemesi onlar daha iyi olabilir hem koku yapmaz

zmran Beslenme seti yerine işinize yarayacak başka şeyler alıp kendiniz set oluşturabilirsiniz. Ben hep e bebeğe bakardım. Silikon kaşık ve kaşık kutusu. Kırılmayacak mama tabağı. Küçük saklama kavanozları. Mycey Pipetli bardak. Pipet temizleme fırçası. Probiyotik yoğurt mayası. Parmağa takılan silikon damak temizleme fırçası. Uzun kollu önlük, normal mama önlüğü. Sonrasında önüne koyduğunuz şeyi kendi yiyebilmesi için. Bunlar 2 yıl kadar benim işimi gördü. Siz silikon kaşık, meyve emziği, önlük ve mama saklama kavanozu alırsanız başlangıç olarak işinizi görür. Çorbaları mesela önceden hazırlayıp bir yere gidince çantaya atıyorsunuz. Mama yedireceğiniz vakit bir cafede sıcak su isteyip içinde bekletince 5 dakikada ısınıyor. O şekilde içirebilirsiniz. Yoğurt alabilirsiniz yanınızda. Ben yoğurtları hep küçük kavanozda mayalıyorum tek kullanımlık gibi açtıkça bitiyor hem tazece yiyebiliyor. Cam rende birde isteğe bağlı 😊