Kızlar selam. Ben eşimin ikinci eşiyim. Boşandıktan 6 ay sonra biz tanıştık sonra da evlendik. İlk evlendiğimiz zamanlar eşimin iktidarsızlık problemi vardı ama hiç konuşmadık aramızda neden nasıl diye. Kalmıyordu asla yani. 2 3 ay sonra normale döndü ve bir daha asla iktidarsızlık yaşamadı. Sizce bu durum neden olmuştur?
Eşimle alakalı
İlaç falan kullanıyor olabilir. Nasıl konuşmadınız hiç o da tuhaf
Elisam2022 sormadım ben hiç sorarsam onu inciteceğimi düşündüm açıkçası
cutemute Kac ay önce evlendiniz? Hiç birlikte olmadınız mı yani 2 3 ay öncesine kadar hiç mi yanasmadiniZ birbirinize mesela
cutemute en mantıklı sebep gzili doktora gitti tedavi oldu
Elisam2022 hayır biz 3 senedir evliyiz ben geçmişten bahsediyorum. İlk evlendiğimde böyleydi ve birlikte oluyorduk ama erekte olabildiği zamanlar sadece o da çok nadir
HurremSultan yok ya gitmedi biliyorum çünkü hep yanımdaydı pandemiden dolayı. Yani dışarı çıkan biri zaten değil hastaneye sağa sola gitse bilirdim. Ben eski eşinden dolayı psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü eşimi çok aşağılıyormuş eskiden
cutemute Eski evlilik deneyiminin travmasini tetiklemis gibi geldi bana. Sonra duruma adapte olmustur ve gecmistir. Onemli olan suan degil mi balım? Cok aklina takiliyosa sor. İncitmekten korkmussun da usulunce sorarsan hicbi sorun olmaz bence.
Sokaklambasi ya aklıma takılıyor valla şu an hiç öyle bir durum yok tamamen geçti ama incitmek istemiyorum dediğim gibi. Empati yapıyorum bana böyle bir durumda sorulsa biraz üzülür kırılırdım. Eşim de çekingen kırılgan biri zaten o nedenle soramıyorum maalesef 🥲 ama ben de sizin dediğiniz gibi olduğunu düşünüyorum travma bence de
cutemute O zaman ya ilaç alıyor ya bitkisel macun falan da olabilir.
cutemute psikolojiktir o zaman aşkım adam seninle mutlu demekki şimdi. Boşver hiç eşine sorma derim. Ana odaklan🤞🏻
cutemute suanda normal se psikolojiktir canimm duzeldiyse ne mutlu sana
- Düzenlendi
Kızlar bi sorum olacaktı eşim şu an şehir dışına çalışıyor ama gün içinde beni hiç aramıyor ben onu aradığım zaman benden rahatsız oluyor her tatlı lafım ona batıyor resmen hiç anlayamıyorum hep Altan alıyorum ama yine olmuyor neden böyle davranıyor olabilir
gullu2 gözden ırak olan gönülden de ırak olur derler bilemedim hep mi uzaksiniz
HurremSultan evet hep uzakta çalışıyor ama neden böyle davranıyor anlamadım ona ne desem sen kimsin ki senin sözünü dinleyeceğim ki diyor hep laflariyla kalbimi kırıyor
cutemute Bosver gelmis gecmis duzelmis zaten 🌸