Kızlar şimdi benim yüzümde güneş lekesi var sivilce yok ama bıraktığı izleri var aynı zamanda gözenekli de bir cildim var
Lütfen bana şu şu şu ürünleri alıp düzenli kullanırsan yüzündeki lekeleri yok edersin diyin memnun kaldığınız ürün ve sayfalar varsa buyrun lütfen 🙁

Etipetito arbutin’in leke giderici özelliği var bildiğim kadarıyla gebelikten önce bıyık bölgeme kullanmıştım lazerden dolayı koyulaşma olmuştu rengini açtı ve bioderma pigmentbio kullanmıştım ama ayrı zamanlarda onunda beyazlatıcı özelliği var diye biliyorum onun dışında madeleb duymuştum

Etipetito the ordinary ürünleri öneririm asit postuma bakıp kendine uygun asidi bulabilirsin daha cok önerebilicegim ürün var ama yeni denedigim bir ürün var memnun kalır mısın bilmem bu cilt tipine göre degişir avene comedomed diye bir kremi var bu gözenekler için lekeleri önlemek için vs nedenini anlamadığım sekilde iki sivilcem cıktı ve arkasından leke bıraktı bunu da rutinime eklemiştim şimdi kullanmaya devam ediyorum ki olusucak olanları da engellesin ürünün amacı bu ama eski lekelere bilmiyorum nasıl etki eder bununla birlikte asitlere leke kremlerine vs yonelirsen düzeltirsin

Etipetito beyazlatıcı diye bilirz ben kullanıyorum eskiden annemin yüzünde de varxı güneş lekeleri bunu kullandıktan sonra geçti benim de dirseklerimde karamalar oluyordu onun için almıştım beyazlatı trendyoldan bula bilir umarım

Rouge Işte bu önlemek amaçlı iyi olabilir ama ben yüzümdekileri yok eden bişey arıyorum 🙁

Etipetito benimkileri etti ama sadece bunu kullanmadım ve benimkiler yeniydi eski lekeler degil

Rouge Anladım canım ama yinede iyi olduğunu düşündüğün bişey varsa önerebilirsin☺

Rouge Bide instagramda bunu görmüştüm ANTI_DARK SPOT SERUM adında bi leke giderici serum ama ne kadar güvenilir bilmiyorum

Etipetito lazer lekesinin hani oluyor ya bıyık bölgesinde ve kararmaların koltuk altı+genital rengini açtı purest arbutin almıştım

Etipetito hic bilmiyorum canım ama hic iyi bir ürün gibi gelmedi bana kullanmazdım