Kızlar daha öncelerde çok yazdım 4.yilimiz bitti bir oğlum var ikinciye hamileyim eşimle ilk çocuğuma gebe kalıncaya kadar çok güzel bı ilişkimiz vardı neyse hamile kaldım sıkıntılı bir süreçti hamileyken hiç olmadı çocuk doğdu 5 6 aylık oldu hala olmadı ilaç vs kullandı biraz düzeldi sonra tekrar olmadı en son benim ısrarımla ilaç kullandı ondada hamile kaldım 3 aydır gene bana yaklaşmiyor dün akşam mesaj attım özledim diye cevap vermedi yatmadan yanına çağırdı konuşsak nerden baslicam gene dedi bende boşver konuşmaya gerek yok dedum hep aynı şeyler sorunu var ısrar etmek istemiyorum onu üzmek istemiyorum ama bı yerdede canıma tak diyor yani neden senle alakalı değil diyor butunygece ağladım benimle doğru düzgün konuşmuyor ne yapayım akıl verin bana

Acemi_anne21 konuşalım nerden başlıcam deyince bende boşanalım dedi diyeceksiniz sandım keşke konuşsaydınız en iyi çözümü o şekilde bulurdunuz, belki hamileyken çekiniyordur bizde de tam tersi eşim çok istekli ama 32 haftalığım çok kilo almadım göbeğim de küçük ama ilişkiden çekiniyorum istemiyorum kendimi beğenmiyorum soyunmak istemiyorum yani çocuktan sonra normalde dönersiniz bence en azından bu kadar çekinmez ama susmaktan çok konuşmayı deneyin🙏🏻 üzmeyin kendinizi çözülmeyecek bir sorun değil bence

Medusa hep aynı şeyler o derdini anlatacak zamana bırakalım dicek bende tamm diyip anlayış göstericem hep böyle oldu çünkü

Acemi_anne21 valla biraz da kirilsinlar ölmezler yani. Bi problem varsa gidip tedavi olsunlar. Ne bu ya aynısını biz yapsak kıyamet kopar anasını satım. Gitsin olsun ya bırak güzellikle çözülmüyor ise hır gür çözer. Hakimin bile tek celsede bosayacagi bir sebep bu. Böyle iş mi olur ya