Çocuğum yok şimdilik istemiyorum ama olsada üzülmem sormak istediğim şu haplar beni ilişkiden soğutuyor miğdem bulanıyor , spiral çok kanama yaptı , eşim de przrvt istemiyor bazen .
Gebe kalma oranı en düşük olan zaman dilimi adeten iki üç gün önce mi , adetten bir gün sonra mı ? Sadece o günlerde ilişki yaşarım korunmasız öbür günler de eşim korunur .

Kbsa gebe kalma oranı, yumurtlama şeysi vs hic belli olmuyor ki biz tahmini biliyoruz ama bu tahmin hep tutmuyor malesef🥲 yoksa bizde korunmaktan keyif almıyoruz 🥲

Kbsa her zaman ihtimal var. Öyle bir korunma yöntemi olmaz maalesef. Deri altı implant ya da iğneler düşünebilirsiniz

• Kbsa bunu yanıtladı.

Kbsa İğne yöntemine bakın bi de. Korunmasız her ilişkiden hamile kalabilirsiniz öyle bi kesinlik yok. Kız insanlar 2 korumayla hamile kalıyor sen ne diyosun djdnndnfn

• Kbsa bunu yanıtladı.

Kbsa dediğinizin aksine ben ilk gebeliğimde tedavi ile hamile kaldım. 2. Sinde adetten sonra bir kez ilişki oldu ve o ay hiç ilişkim olmadı. Hamile kaldım kendiliğinden. Olacak oldumu ilk gün son gün fark etmiyor tabi. İstemiyorsanız bir yolunu bulun mutlaka 😀

arman çocuk düşünmüyorum demedim sadece düşük ihtimallerde istiyorum hevesli değilim ama olsa da neden demem bu yüzden akışına bırakmayı tercih ediyorum

Medusa 😁😁 erkeklerin bir koruma yöntemi olsaydı aslında bunların hiçbirine gerek kalmazdı

kuzeymiraa istemek istememek arasında gidip geliyorum ve akışına bırakmayı tercih ettim bu yüzden en düşük ihtimalleri değerlendirmek istiyorum yinede

10 senedir geri çekilme ile korunuyoruz ama erkeğe çok iş düşüyor. Kesinlikle zamanında geri çekmesi gerekiyor

• Kbsa bunu yanıtladı.
              • Kbsa bunu beğendi.

Kbsa ilacı değiştirmeyi denediniz mi çok konforlu haplar var mide bulantısı yapmadı bende iki sene korudu

• Kbsa bunu yanıtladı.

kanalize adı ne acaba değiştirdim iki tane kullandım ama isimlerini unuttum maalesef çok bilindik olanlardan kullanmıştım en uygun fiyatlısı desem daha doğru olur

Kbsa ben Qlairista ile başlamıştım evlenmeden iki ay önceden iki sene sonraya kadar doktor önerisiyle ama şuan fiyatını bilemiyorum bıraktıktan iki ay sonra hamile kaldım 32 haftalığım adet sancılarımı azaltmıştı adetimi de düzenlemişti süreç bitsin de yine ona başlayacağım

• Kbsa bunu yanıtladı.
                    • Kbsa bunu beğendi.

Kbsa Korunma yöntemi kesinlikle değil ama zamanında çekerse geri sorun olmuyor. Zevk suyundan da hamile kalan var ama çok düşük ihtimal. Olursa bile yiyecek ekmeği vardır deriz yani 😂

• Kbsa bunu yanıtladı.
                      • Kbsa bunu beğendi.

kanalize ne güzel öyleyse bende doktoruma danışıp kullanırım teşekkürler

kanalize peki nasıl başladınız acaba reglnzn başında mı yoksa sonunda mı ?

Kbsa allah kalbinize göre versin insallah hayırlısı olsun bence salın gitsin 😀

• Kbsa bunu yanıtladı.
                          • Kbsa bunu beğendi.