Çocuğum yok şimdilik istemiyorum ama olsada üzülmem sormak istediğim şu haplar beni ilişkiden soğutuyor miğdem bulanıyor , spiral çok kanama yaptı , eşim de przrvt istemiyor bazen .
Gebe kalma oranı en düşük olan zaman dilimi adeten iki üç gün önce mi , adetten bir gün sonra mı ? Sadece o günlerde ilişki yaşarım korunmasız öbür günler de eşim korunur .
Hamile kalma ??
??????
Kbsa dediğinizin aksine ben ilk gebeliğimde tedavi ile hamile kaldım. 2. Sinde adetten sonra bir kez ilişki oldu ve o ay hiç ilişkim olmadı. Hamile kaldım kendiliğinden. Olacak oldumu ilk gün son gün fark etmiyor tabi. İstemiyorsanız bir yolunu bulun mutlaka 😀
kuzeymiraa istemek istememek arasında gidip geliyorum ve akışına bırakmayı tercih ettim bu yüzden en düşük ihtimalleri değerlendirmek istiyorum yinede
10 senedir geri çekilme ile korunuyoruz ama erkeğe çok iş düşüyor. Kesinlikle zamanında geri çekmesi gerekiyor
Elisam2022 helal olsun valla . 10 sene de az değil demek ki bu bir korunma yöntemi😁😁
Kbsa Korunma yöntemi kesinlikle değil ama zamanında çekerse geri sorun olmuyor. Zevk suyundan da hamile kalan var ama çok düşük ihtimal. Olursa bile yiyecek ekmeği vardır deriz yani 😂
Elisam2022 😂😂 aynen
Kbsa allah kalbinize göre versin insallah hayırlısı olsun bence salın gitsin 😀