Dudağınızdan öpem mi diyormuşum afsgsv Kızlar yarın akşam yemeğinden sonra çaya misafirim gelecek. Çay yanına ne yapsam bilemedim, yemekten sonra olacağı için hamur işi ağır şeyler istemiyorum. Kızım yaptırmaz zaten hiç durmuyor yerde. Sizce neler yapsam birkac çeşit?
Kızlar kızlar gelem mi
- Düzenlendi
Elisam2022 nefis yemek tariflerinden elif atalar var onda basit kurabiye tiramisu falan var bakabilirsin serbetli dersen ben hep yaparim kolayima gelir hashasli revani geceden keki hasla serbeti dok sabaha krem santi mis derken canim cekti haha😄
Yemekten sonra olacağı için birkaç cesite gerek yok bence. Bir tane tatlı, çekirdek, karışık çerez olur. En son çay bittikten sonra da meyve verirsin. Yeter. Yani ben öyle yapıyorum 😅
Elisam2022 kek kurabiye yapabilirsiniz elmali milyof yapabilirsiniz elmalari yuvarlak kesip ortalarini alip milfoye doluyosunuz sonra onu tarcin ve sekere bulayip pisiriyorsunuz hem guzel hem basit oluyor. Tuzlu olarak yine tuzlu kurabiye yads mercimekli kofte yapabilirsiniz
rengarenk29 Aslında ben de bir tatlı bir tuzlu düşünüyorum. Bir de dün bulgaristandan degisik bir şey aldı gofret içinde helva gibi küçük küçük kahve yanina da onu düşünüyorum ama ilk defa gelecekler ya az mı dedim
Kaşık pastası diye sütlü bir tatlı var youtube yaz mükemmel oluyor hafif ve tadı mükemmel kaselere yapabilirsin
Elisam2022 etimek tatlısı ya da rulo pasta, milföy, sarma geçti bitti🤭🤭 tatlıyıda yapamam dersen hemen bir hazır yaşpasta çekirdek çerez yeto🤗
Elisam2022 yani sen bilirsin tabi ama bence yeter
Madampink Gelen kişilerden biri sadece çikolatalı tatlı yiyor ya bilemedim
kanalize Bi ıslak kek veya Browni kurabiye, yanına tuzlu pasta alirim diye düşündüm ama 1 tane daha istiyorum ama yok 😂
Elisam2022 kısır 😂 yada mısır patlat
HurremSultan Kısır yemek üstü gitmez ama mısır aklıma gelmemişti bak kızzz iyi fikir sgsh
Elisam2022 ben hep çay sofrasına mısır patlatırım 😂😂 o kadar şey varken biten hep mısır olur😂😂
Elisam2022 üstüne krema ve çikolta eritip konuluyor
HurremSultan Dimi özellikle kışın daha iyi gidiyor bence 😂
Elisam2022 valla yaz kış zgskxhkxb bayılıyorum ben iştahlı yiyince çevremde istaha geliyor sanırım 😂
HurremSultan Ben sevmiyorum pek eşim sever baya fash
Elisam2022 Benimde aksam misafirim var kendi menumu soyleyim ordan belki bir şey secersiniz
Etli cig kofte
Limonlu chessecake
Profiterol
Tuzlu kurabiye
Rus salatasi
Pogaca
prenses26 Benim yemek üstü olacak ya çok ağır istemedim o yuzden tuzlu kurabiye cekirdekli kurabiye aldım. Yanına ıslak kek yaptım. Mısır patlatacagim bide çay yanına yeter. Kucuk çocuğum var anca bu kadar
prenses26 kız bu hiç yemek sonrası. Gibi degil😂😂 baya baya siralamissin aynı ben👌❤️