Dudağınızdan öpem mi diyormuşum afsgsv Kızlar yarın akşam yemeğinden sonra çaya misafirim gelecek. Çay yanına ne yapsam bilemedim, yemekten sonra olacağı için hamur işi ağır şeyler istemiyorum. Kızım yaptırmaz zaten hiç durmuyor yerde. Sizce neler yapsam birkac çeşit?

Elisam2022 nefis yemek tariflerinden elif atalar var onda basit kurabiye tiramisu falan var bakabilirsin serbetli dersen ben hep yaparim kolayima gelir hashasli revani geceden keki hasla serbeti dok sabaha krem santi mis derken canim cekti haha😄

Yemekten sonra olacağı için birkaç cesite gerek yok bence. Bir tane tatlı, çekirdek, karışık çerez olur. En son çay bittikten sonra da meyve verirsin. Yeter. Yani ben öyle yapıyorum 😅

Elisam2022 kek kurabiye yapabilirsiniz elmali milyof yapabilirsiniz elmalari yuvarlak kesip ortalarini alip milfoye doluyosunuz sonra onu tarcin ve sekere bulayip pisiriyorsunuz hem guzel hem basit oluyor. Tuzlu olarak yine tuzlu kurabiye yads mercimekli kofte yapabilirsiniz

rengarenk29 Aslında ben de bir tatlı bir tuzlu düşünüyorum. Bir de dün bulgaristandan degisik bir şey aldı gofret içinde helva gibi küçük küçük kahve yanina da onu düşünüyorum ama ilk defa gelecekler ya az mı dedim

Kaşık pastası diye sütlü bir tatlı var youtube yaz mükemmel oluyor hafif ve tadı mükemmel kaselere yapabilirsin

Elisam2022 etimek tatlısı ya da rulo pasta, milföy, sarma geçti bitti🤭🤭 tatlıyıda yapamam dersen hemen bir hazır yaşpasta çekirdek çerez yeto🤗

prenses26 Benim yemek üstü olacak ya çok ağır istemedim o yuzden tuzlu kurabiye cekirdekli kurabiye aldım. Yanına ıslak kek yaptım. Mısır patlatacagim bide çay yanına yeter. Kucuk çocuğum var anca bu kadar

prenses26 kız bu hiç yemek sonrası. Gibi degil😂😂 baya baya siralamissin aynı ben👌❤️