Kızlar bizim çok sıradanlaştı ya. Eşim doktor ve çok yoğun çalışıyor eve gelince seks yapmaya hali olmuyor. Denk gelirsek öyle anam babam usulü yapıp geçiyoruz😂😂 bir de 2 yaşında çocuğumuz var fırsat bulamıyoruz yani. Nasıl seks hayatımızı hareketlendirebilirim? Farklı pozisyonlar deniyoruz ama ikimiz de biraz kiloluyuz zor oluyor 😂

cutemute Ayyy tam merak ettiğim bir konu 🤭😅 kız kadın dogumcu mu eşin yoksa başka bir bölüm mu bende bunu merak ederdim hep. Bu doktorlar çok yoğun çalışıyor acaba evine esine vakit ayırabiliyor mu diye 🫠

Beraber film izleyin yanında kahve tatlı soda falan. Muhabbet edin mesela. Romantik film izleyin, sen dizine yat. Arada başını oynat bilerek penisine doğru. Naz yapa yapa yavas yavas yani hareket et agsjbd sonrasinda lavaboya falan giderken mini sortunla kivirtarak yürü evde biraz da. Degisik fantezi gecelikler giy. Gün içinde mesajda ateşli konuş ama çok açık seçik değil isteğini belli edecek kadar.

cutemute Himm anladım , sende çalışıyorsan tabi çok yoğun geçiyordur günde 2 saat de çok az ama yaa. Çıkış saatleriniz mi uyuşmuyor

cutemute valla kadın dogumcu olsa yine bulurdu vakit Sabah 9 akşam 5 haftasonu tatili var nöbet harici ama beyin cerrahisiymiş senin koca vala zor görüyorsundur adamı Anlık ameliyatı osu busu kız napçan Adamın hastane odasına gitçen kapıyı kitleycen hemen 😂🙉🙈yoksa iki saatlik görmeyle o iş hepten zor

Bsrkaya ben çalışmıyorum ama anca o kadar vaktimiz oluyor sabahları 1 akşamları 1 saat 🥲

Enerciii hahahahah buna çok güldüm😂😂😂 odasına gitmek mantıklı geldi ama ha 😂😂

cutemute mesela en son trenyoldan vücut çorabı aldım giydim gözleri faltaşı gibi açıldı 😂

basakk peki bişey daha sorcam😂 şimdi onu giydim sonra karşısına geçip napcam güler yani benimli bu ne diye1😂😂😂

cutemute öyle yapcanız bacım Adamda hevesliyse sen hazırlıklı git sonra tamam zaten Kapıyı aşındıranda olmaz korkarlar girmeye 😂

cutemute yok be gülmez ben bebeği uyutmaya gittim sonra mesaj attım eşime bebeği uyuttum sana süprizim var bekle diye bi heyecanlandı sonra gözünü kapat diye mesaj attım çıktım karşısına çok beğendi bende kendimi çok beğendim özgüven geldi

cutemute başka bir isimle randevu alıp eşinizin çalıştığı hastaneye gidin nasılsa o dakikalar sizin, 15 dk bile olsa randevu zamanınız 15dk sevişin 🙈🙈

cutemute Eğer kilonda varsa vücut çorabı al 🙊Nedense ben vücut çorabını kilolulara çok yakıştırıyorum… Sonra vücut çorabını giy bacağının bir kısmını çek, altında şu mesajı yaz “beni zevkten ağlatmaya ne dersin” 😂🤸💥 gönder gittsin🙊
                  Eminim çok şaşıracak önemli olanda şaşırması😉