Kızlar bizim çok sıradanlaştı ya. Eşim doktor ve çok yoğun çalışıyor eve gelince seks yapmaya hali olmuyor. Denk gelirsek öyle anam babam usulü yapıp geçiyoruz😂😂 bir de 2 yaşında çocuğumuz var fırsat bulamıyoruz yani. Nasıl seks hayatımızı hareketlendirebilirim? Farklı pozisyonlar deniyoruz ama ikimiz de biraz kiloluyuz zor oluyor 😂
Konumuz ateşli gecelerr
Beraber film izleyin yanında kahve tatlı soda falan. Muhabbet edin mesela. Romantik film izleyin, sen dizine yat. Arada başını oynat bilerek penisine doğru. Naz yapa yapa yavas yavas yani hareket et agsjbd sonrasinda lavaboya falan giderken mini sortunla kivirtarak yürü evde biraz da. Degisik fantezi gecelikler giy. Gün içinde mesajda ateşli konuş ama çok açık seçik değil isteğini belli edecek kadar.
Elisam2022 aaa güzel fikir sevdim😂 deniycem bunları teşekkür ediyorum
cutemute valla kadın dogumcu olsa yine bulurdu vakit Sabah 9 akşam 5 haftasonu tatili var nöbet harici ama beyin cerrahisiymiş senin koca vala zor görüyorsundur adamı Anlık ameliyatı osu busu kız napçan Adamın hastane odasına gitçen kapıyı kitleycen hemen 😂🙉🙈yoksa iki saatlik görmeyle o iş hepten zor
Nurtrhnx1 Baya önceden burda biri bana vücut çorabı için ağa takılmış balina gibi bir örnek yapmıştı kilolulara yakıştıran birini duyunca çok sevindim şuan 😂