İzledikce izleyesimi getirecek seyler arıyorum🤩 bu bir youtube videosu olabilir günlük vlog olabilir film dizi hersey olabilir önerilerinizi bekliyorum heyecanla izleyeceğim seyler bekliyorum ben genelde eglenceli seyler izlemeyi seviyorum daha komik türden ✨🎞️
Film/ dizi/ youtube 🎬🍿
Rouge ben de komik ve eğlenceli videolar severim youtubede
Sefa KINDIR
Mami EMEN
Emre GÜL
Murat SUNGURTEKİN
Videoları izlerim komik ve eğlenceli içerik üretiyorlar
happywomen2 hahaha ya sendemi onları izliyon😂 benim eşim her sabah başımın ucunda onları izler Ayy 😂 bende merak etim yanına geçip uykulu uykulu izliyom, 🤦🏻♂️😁
happywomen2 aa bunları unutmusum biliyorum bunları teşekkür ederim 🥰
Rouge bir de atik ailesi var çadırda ve karavanda doğada kamp yapıyorlar çok sarıyor videoları
Nurtrhnx1 benim de başlarda eşim izlerdi. Ben benimle ilgilenmiyor bunları izliyor diye hiç dikkat etmediğim için sevmiyordum.😂 O zmanlar yeni evliydim ama şimdi 15 aylık evliyim, 2-3 aydır özellikle dördünün birlikte çektiği videoları çok seviyorum.
happywomen2 hemen bakıyorum 🤩
happywomen2 videonun 9. Dakikasına getirdim hala konusmuyorlar bunlar hic konusmuyor mu hep böyle mi ?aslında böyle videolar izliyorum genelde koreliler falan cekiyor kamp videoları cok severim bizde yaparız ama biraz konusuyorlar onlar ya😂
Rouge çok konuşmazlar evet
Rouge Severmsizin bilmem ama polisiye dizisi önerebilirim Kanıt dizisi. Çok mülemmel bir dizi sürükleyici hemde.
- Düzenlendi
MedavikPastam bunu da not ettim yargıyı cok sevmiştim uzun zaman sonra beni heyecanla bekleten bir dizi bulmuştum ama sonra uzattı sıktı nedense umarım kanıttan da bu verimi alırım teşekkür ederim 💘