Kızlar sürekli bikini bölgesine ağda yapmak aklimdaydı ama çekiniyordum hem acır diye hem de utanıyorum ama bugün yaptım cok acı olmadı bile neredeyse hem de tertemiz oldu kanama falan da olmadı sizlerin gazıyla sagolsun bacılar 😂😍
Sonunda korktuğum çekindiğim ama aklımda olan şeyi yaptım 😅
Elif42 önceden jiletlemi alıyordun
Elif42 Lazer den iyisini tanımam,ağda da neymiş🙃
delihatunum evet jiletle alıyordum canım
Mavininbiri şuan için lazere gidemem o yüzden bu da kötünün iyisi 😅
Elif42 kız kendin nasıl aldın korkunc
Elif42 bacım utanıyorum yazmışsın da kendinden mi utanıyordun 😂😂😂😂
Elif42 inş bende bigün cesaret edebilirim
Ben hep agdayla alıyorum
Elif42 ilk çıktığı an eldivenle denedim çok acıdı sonra jilet denedim berbattı sürekli kaşındım durdum sonra hiç beklemeden kuaföre gittim 3-4 sene sonra kendim denerim dedim ve yıllardır kendim alıyorum ağdayla tüm vücudumu mis gibi sakın daha jilete vurma acelem var kolayıma geliyor diyip sonra ağdaya dönünce çok acıyor ve düzen bozuluyor 1.5-2 ayda 1 ağda yaparım bikiniye çok rahat ilerledikçe kıl kökleri seyreliyor jilet gibi kalın sık çıkmıyor
Mavininbiri bencedee❤️
Hatta tek tük kalanlari cımbızla aldim
HurremSultan hayır kuaföre gittim 🤣
papatyamsigibi evet kendimden utanıyorum canım 😂😂
Elif42 bende gidiyorum çünkü kendi kendime yaparken bayılacak gibi oluykrum😂😂
Ben kuaföre gidip yaptıramam ya utanırım. Benim cildim ağdaya dayanmıyor ya. Hemen kızarıp kanıyor. Kollarım bile öyle sonra pul pul dökülüyor.🙁 yazın ağdaydı vuruyorum bacağıma koluma ama çoğu zaman jiletle yapıyorum. Bikini bölgeme de ağda vurunca patır patır kanıyor. O yüzden jiletle alıyorum napiyim🫤 kendi kendine ağda yapanlara da özeniyorum valla 😂
HurremSultan ya ben de hamilelik ve yeni doğum yaptığım zamanlar jiletle aldım zamansızlıktan simdi ağdaya döndüm ama jilet yüzünden çok batığım oluyor 😢 batık için öneri nollur. Hele bir tanesi var 2 aydır uç vermiyor mercimek kadar sertleşti içerde acıyor da . Sıkıyorum çıkmıyor en sonunda kesicem vallahi