• +18
  • Bıkdım kendimi kadın gibi his etmiyorum

Ben yeni dogum yapdımdan kocam bana elini bile sürmüyo öpmüyor yanı nasıl ilişkisiz duruyo ben öpyüyorum yüzünü çekiyo ben sarılmak istiyorum ityo ben çok kötü his ediyorum kadınım ilgi sevgi istiyorum bir yılım tamam diyil ki eviyim

Yildiz3zz Sende kendini geri cek, bırak adam özlesin yanaşmak istediğinde yanaşma. Bayaa bayaa anlasın yani ayy bu adamlara noluyorr böylee lohusalığa girmiş galiba. .

Yildiz3zz Ne kadar oldu doğum yapalı? Lohusalık dönemindeyseniz çok normal. İyleşmeni bekliyor, daha yeni anna baba oldunuz cinsellikten çok bebeğe odaklanmaya çalışıyor, sana has bir şey değil bence. Bende yeni doğum yaptım, bebekten birbirimize fırsat bulamıyoruz en son ne zaman öpüştük hatırlamıyorum. Daha bebeğe alışamadık çünkü, tüm zamanımızı bebeğe harcıyoruz. Zamanla düzelir bu merak etme raylar yerine oturur.

Yildiz3zz erkekler de genelde doğumdan sonra kadın kutsal bir varlığa anne pozisyonuna giriyor cilve yapman senin elinde. Ben sezeryan oldum 2.5 ay ilişkiye girmedik benim de eşim o şekildeydi bende inatlaştım ilişkinin konusunu dahi açmadım. Sonrasın da dayanamayıp sordum be dikiş yerimden korkuyormuş patlar falan diye be ona sadece şunu dedim ulan bi insanın bacağı kopsa tekrar dikilse şimdiye iyileşmişti 😂 sonrasında veryansın shsjdjdh🤷‍♀️

Yildiz3zz aynı şeyleri bende yaşadım 1 yıllık evliyim sadece 3 ay cinsellik oldu hamile kalınca düşük riskim var diye sonra erken dogum riski var diye şimdide aynı şekilde yüzüme bile bakmiyo ittiriyo sürekli konuşmaya çalışıyorum anlamiyo istiyorsan ayrılalım diyorum kabul etmiyor sarilmıyor bile

Yildiz3zz bence bırak biraz o seni özlesin biraz kendini geri çek o sana yanaşırsa sen çekil biraz ağırdan al o seni.özlesin kırıldığını anlasın

Yildiz3zz hamilelikte sonrasında olabilirmiş bu tür durumlar sizde stres yapmayın konuşun önce sakince yazık sütünüz kesilmesin umarım herşey yoluna girer sizin icin belki bir sikintisi vardır sonuçta bir canlı doğuyor güzelliği kadar streside olur

Canım ben eşimle dogumdan sonra aylarca birlikte olmadım esim cok isteksizdi. Yeni yeni düzeldi sayılır

dirgen benm eşimde aynı ilgizkilik diz boyu kapıda karşılardm sarılırdik smdi kapıya koşuyorum çocukla beni görmüyor. Yani dile getirmekten yoruldum

Sanki beni anlatmışsın.. 2 ay oldu ilişki olmayali adamın umrunda değil telefon oynuyor karşımda aldatiliyor muyum diye düşünmüyor degilim

Bsrkaya sinir oluyorum böyle tiplere kadın hem taşısın hem gönlünü yapsın hem doğursun vb bir çok şey ama doğurunca götün kalksın geri zekalılar kadın doğum yapıp anne olunca kendi analarını sanıyorlar aptalca soğuyorlar.

Yildiz3zz bir önceki postunu da hatırlıyorum lohusalık durumunu geçmiş çok ayrı bir evreye geçmişti. Benim de tavsiyem kocana yaklaşmaya çalışma umursama yemeğini bile yapma yeri gelirse zaten bebeğin var yorgunsun bebeğinden kalan zamanda sadece kendinle ilgilen dinlenmeye çalış mutlu olacağın şeyler yap ama eşini düşünme egosu fazla yükseklerde

suraterra diyorum kadinim ilgi istiyorum diyor küfür ediyo beyenmiyorsansa çik git diyo

edo3 aynen bende diyorum ilgi istiyorum diyor beyenmiyorsan çek git

dirgen bende bir yilim olmadi o kadar pişmanim o kadar beni seven vardi kaş başkasiyla evlenerdim bikdim sanki ablasiyim ben diyorum ablanimi senin bu ne diyo beyenmiyorsan çik git

Yildiz3zz yine ablası gibi olsam iyi kayınvalidemgille aynı evde yaşıyoruz sürekli anasi gibi herşeyi benden istiyor sanki ben o evin temizlikcisiyim gibi hissediyorum