Kızlar kızlar yıllardır ağda yaptırıyorum arada jilet ama artık canıma tak etti lazere başlayacağım. Yaptıran var mı çok acılı bir işlem mı ? Buz lazer ama yine de acı oluyormuş sanırım. İkisini de yaptıran var mı ağda mı çok acılı lazer miiiiiiii?
Özel bölgeye lazer epilasyon yaptıranlar
SelamCanimBenAmcanim Bu nasıl başlık ya 🤣
zarifhanim kız ne sadece o bölgeyi merak ettim ne yazsaydim kuşuna lazer yaptıranlar mı 😂😂
- Düzenlendi
SelamCanimBenAmcanim Pıttığına falan dermişim 🤣 direk yazınca komiğime gitti🤭🤭 ağdaya dayanıyorsanız lazere de dayanırsınız ya. Arkadaşım cımbızla tek tek alıyorlar gibi bir acı olduğunu söylemişti.
SelamCanimBenAmcanim başlık yüzünden soruyu ciddiye alamıyorum dnkdnjs
SelamCanimBenAmcanim açık sözlülükle patavatsızlığı karıştırmak gibi olmuş. Bir bayana yakışmıyor ya ne bileyim
zarifhanim kız sen iste yeter ki öyle yazayım 😂
hilaltas lütfen ciddiye al ve cevapla 🥲
SelamCanimBenAmcanim neyse dur cevaplıyorum 🤪 ben yaptırmıştım ama benimki buz lazer değildi ilk seans çok bişey anlamadım ikinci üçüncü derken karı git gide atış sayısını yükseltiyormuş meğer her seferinde bi öncekinden daha fazla acıyor bi de benim tüylerim sarı diye iyice abartmış en son kocaman bi yanık vardı kuşumda o da son seansımdı zaten bi daha tövbe ettim
- Düzenlendi
kanalize yapay penis postuna neden bu yorumu yapmadınız
hilaltas ooo çok geçmiş olsun kötü bir tecrübe olmus. Benim başlayacağım yer sarı tüylere hiç girmiyorum diyor çünkü cihaz görmüyormus
zarifhanim teşekkür ederim cevabın için. Tam pıttık yazacaktım moderatörler değiştirdi başlığı 😂😂😂
- Düzenlendi
SelamCanimBenAmcanim benim profilime girip neye yorum yaptığıma bakabilirsiniz cinselliği açık açık yazan postlara genelde yorum yapmam bana ters seks hayatımı burda anlatmak veya konuşmak herkesin ne konuştuğuna saygım var hoşuma gitmeyeni görmezden gelmeye çalışıyorum eğer başlığını YAPAY S.K yazsaydı emin ol onada yazardım ki neye kime yazacağımı kendim seçebilirim ‘saygı çerçevesinde’
Lazere gelince bende gittim batıklar kalmadı faydasını gördüm az çıkıyor jiletle bile alsam yumuşak kalıyor batmıyor alexdi benimki
kanalize ama benim başlığımı görmezden gelmediniz baya laf soktunuz. Neyse teşekkür ederim cevabınız için 🌼
SelamCanimBenAmcanim nereye gideceksen mutlaka iyice araştır benim o yanık yerden yıllar oldu hala kıl çıkmıyor 🤪 yamalı eşşek gibiydim de düzeldim 😂
SelamCanimBenAmcanim ilk zamanlar hic acimiyordu simdide bazen aciyor bazende acimiyor😂
hilaltas ayyy 😂😂 teşekkürler tavsiyen için tamamdır
Blondie üzdün 🥲