Kızlar ben çılgın bir kızım farklı fanteziler uçuk kaçık şeyler yapmak istiyorum ama eşim ağır başlı takılıyor yap geç ön sevişmeyi kısa tutuyor benmi fantezi yapmayı adamı heyecanlandırmayı bilmiyorum yoksa kendisinde mi iş yok çözemedim 1,5 yıllık evliyim bu arada

bitterdelisi24 söylemek istediğim şu aslında bende çömez sayılırım zaten farklı pozisyonlarda deneyelim diyorum farklı pozisyona girdiğimde boşalamıyorum diyo yani sexte farklı çılgın şeyler yapmıyor sıradanlaştırıyor benim bişeyler öğrenmem gerekiyor buralardan 😅

bitterdelisi24 yok valla ben inanırım 6 senedir ben bir şey yapamadığıma inanmıyorum bazen fanteziyi bile görmeyenler olabiliyor 😀

sblcannn Erkekler her pozisyonda boşalabiliyor bence kadınlara has bir şey kadınların uyarılmaları daha farklı😅 Siz çeşitli şekilleri deneyin elbet hoşlanacağı pozisyonu eşiniz de bulacaktır elbet etkileneceği alanları olur 😃

111nil yok anacım tuhaf bir adam elin adamı deli olur pozisyondan pozisyona girmek için farklı pozisyona girse bile tekrar bildiğimiz anam babam usulü pozisyonda rahatlıyor😀

sblcannn Psikolojik öyle bir takıntı geliştirmiş kendince bence biraz kafada biten bir şey cinsellik 😅

zehirlisarmasik alışkanlık ve yaşın verdiği birsey olabilir ama sen yine farklı pozisyonlar denemeye devam et daha yeni evli sayılırsınız zamanla birbirinizi daha da kesfedersiniz canım benim her alışkanlık aynı kalmıyor çünkü

Bence sekste çoğu is kadinda bitiyor. Mesela degisik fantezi kiyafetler giyip hafif müzik eşliğinde bi kucak dansı yap. Sonrasinda hic acele etmeden hatta alkol alıyorsanız aralarda 1er yudum alkol ile birlikte on sevisme. Sonra yavastan pozisyonlara gec, bazı erkekler yönetilmeyi sever. Bunu yapalım mı değil de hadi şuna geçelim de, ya da pozisyon değiştir de direkt değiştir onun cevabını beklemeden

Elisam2022 biz alkol kullanmıyoruz mesela ben nargile aldırdım. Onunla arada fantazi yapıyoruz 😜🔥 dumanı o çekiyor ben ağzından çekiyorum mesela😉😛 hem öpüşüyoruz hem ciğerler bayram😂😂😂

HurremSultan Uuu o da çok güzelmiş bak ama benimki nargile içmez hayatta. Sigara var onu da ben içmiyorum emziriyorum. Emzirirken her şeyden mahrum kaldık valla 🥲