Sevgilimle arkadan ilişkiyi denicem ama bu ilk deneyimim olacak korkuyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum arka taraf sonuçta herhangi bir sorun olur mu veya be yapmam gerekiyor, zarıma zarar gelmemesi için arkadan yapıcaz

Everdayhappy yapma sakın günlerce kıçının uzerine oturamazsin ve büyük tuvaletini altina kaçırirsin. Oranın görünümü de genişler iğrenç bir hal alır düzelmez . Sakın yapma açısından bahsetmiyorum bile.

Everdayhappy evet olur arka taraf ön taraf gibi esnek değil çünkü . Ve senden bunu isteyen sevgiliden de şüphe et sana yemin olsun ki senden bunu isteyen kişi seni sevmiyordur. Senin canının yanacagini biliyor seven sevdiğine dokunmaya kiyamazken öyle felaket bir şekilde birşey yapmayı aklının ucundan dahi geçirmez.

Lalderiin arkadan ilişkiyi o teklif etmedi benim öyle bir düşüncem vardı ve nasıl olduğu hakkında firkrim olmadığı için buraya yazdım

Unlucky birincisi bunu o istemedi teklif etmedi benim nasıl olduğu hakkında fikrim yok o yüzden nasıl olduğunu öğrenmek istedim hepsi bu

onlywoman anladım teşekkür ederim o ilişkiye girmeyi çok istiyor senelerdir arkadan ilişki hakkında hiç bir fikrim olmadığı için öğrenmek istedim teşekkür ederim, sağlıklı olmadığını duymuştum zaten tamamen vazgeçtim artık :)

9 gün sonra
          13 gün sonra

Everdayhappy çok pişman olursun ben denemedim bekarım ve çevremdekilerin söyeldiği gibi çok acıyomuş bide allah korusun sakatlanan bile varmış bence uzak dur ✋

Bunun ne kadar günah olduğunu bile bile istemen ilginç doğrusu. Günah yapmayın, evli bile değilsiniz. Hele de bunu erkek istiyorsa yazık. Ne kadar sağlıklı bi ilişki acaba.

Sakın yapma hem günah hem sağlığın açısından çok sakıncalı. Evlenmeden böyle bişey yaptırma kendine yani ilişkiye bile girme arkayı geç hiç bi şekilde yapma sonradan pişman olursun

7 gün sonra

Başımıza daha ne kadar bela gelcek ki insanlar akıllansın kimseyi asla yargılamıyorum dua ediyorum sadece fakat buraya kayıt olduktan sonra şu soruları gördükçe üzülüyorum yazık kızlarımız/kardeşlerimizin uğraştığı şeyler ne kadar boş ne kadar nefsine yenik düşüp de böylesine kötü bi hale sokuyorlar kendilerini bunu görmek çok üzücü çok..